USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перші змагання на оновленому «Авангарді». ВІДЕО

10 Вересня 2015 19:00
Відкритий чемпіонат Волинської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1998-1999 років народження та молодших відбувся у Луцьку. Справжнє спортивне свято тривало сьогодні, 10 вересня, на оновленому стадіоні «Авангард».

Нагадаємо, модернізована спортивна арена приймала молодих атлетів вперше після 14-річної перерви.

Так, у змаганнях взяли участь спортсмени з міст та районів області та гості з Рівного – загальною чисельністю понад 300 легкоатлетів. Спортивне дійство стало відбірковим до національного чемпіонату України серед юнаків та дівчат 1998-1999 років народження. Так, вже 24-26 вересня у Луцьку на стадіоні «Авангард» відбудуться загальнонаціональні змагання з легкої атлетики за участю відомих спортсменів.



Нагадаємо, офіційне відкриття легкоатлетичного комплексу на стадіоні «Авангард», що відбулося 5 вересня 2015 року, стало справжнім спортивним святом і подією всеукраїнського значення. Так, завдяки появі тут «королеви спорту» - легкої атлетики - луцький «Авангард» стає мультифункціональною міжнародною ареною.

Зі слів голови Федерації легкої атлетики Волинської області Володимира Рудюка, вперше після довготривалої перерви луцький стадіон «Авангард» приймає відкритий чемпіонат області.
«Стільки років ми мріяли про це свято, і от сьогодні усе збулось. Тому хочеться всім побажати високих результатів, зокрема, щоб найкращі із вас гідно представили Луцьк та область на першому національному чемпіонаті України, який незабаром буде проходити на цій арені», - звернувся він до майбутніх чемпіонів.

Зауважимо, ініціював та, власне, керував реалізацією проекту легкоатлетичного комплексу на стадіоні «Авангард» голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк:

«Наразі ми очікуємо на отримання сертифікату другої міжнародної категорії, що дозволить проводити на стадіоні «Авангард» змагання міжнародного рівня. Дуже важливим є й сьогоднішній чемпіонат області з легкої атлетики і всі рекорди національного рівня, які можуть поставити наші спортсмени, будуть внесені у світовий класифікатор, а це дасть можливість фіксувати здобутки спортсменів. Приємно, що молодь все більше захоплюється спортом. Насправді, дітей, які хочуть ним займатися, набагато більше, ніж можливостей такого плану», - акцентував Олександр та з усмішкою додав, що навіть заздрить сучасним дітям, оскільки свого часу мріяв займатися спортом, утім батьки віддали його в музичну школу.


Разом із тим, головний суддя змагань, майстер спорту і заслужений тренер України Володимир Яловик побажав спортсменам показати найкращі результати під час сьогоднішніх змагань, дотримуючись честі і гідності.
Щиро вражений технічними характеристиками оновленого стадіону та підготовленістю суперників і луцький спортсмен, вихованець ДЮСШ № 1 Олег Карась. Хлопець зізнався, що вперше бере участь у таких серйозних змаганнях:

«Не сподівався, що суперники з інших областей будуть такими підготовленими. Високі, сильні, статні… Вони бігли дуже швидко. Доріжки просто чудові, я не відчував жодних перешкод, біг як вітер. Раніше я тренувався на асфальті, тож під ноги іноді потрапляли камінці. Було боляче. А нові доріжки рівні, тому я вважаю, що це значно покращить результативність й рівень наших спортсменів», - наголосив бігун.
Достойно оцінив роботу, проведену меценатами, і тато майбутньої чемпіонки-легкоатлетки Юрій Сафатюк:
«Ви всі прекрасно бачите, якої якості нові бігові доріжки обладнали на стадіоні. Вони будуть приваблювати до себе спортивну молодь, хлопців та дівчат. Усі змагання, що будуть тут проводити, сприятимуть покращенню рівня здоров’я та зміцнення патріотизму рідного волинського краю», - резюмував щасливий татусь.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Мама спортсменки Показати IP 10 Вересня 2015 20:11
Шановні організатори.Чого ви замилюєте очі. Чого метальники змагалися на Володимирській і в Заборолі. Ще трохи і бігуни поїдуть в Залаззя. Піар для бігу чи для спортсменів. Кварцяний ф*г вам дасть проводити змагання з метань на футбольному полі. Так що про метання забудьте. Будуть лише бігуни і ходаки на доріжках. А метальники як були на задвірках так і залишаться
тато спортсменки до Мама спортсменки Показати IP 11 Вересня 2015 19:57
Шановна мама...на сьогодні за над...цять років нарешті ожив стадіон для легкої атлетики Скільки за ці роки не реалізовали себе діти саме в цьому виді??? Ви радійте що така можливість появилась А про метання один із провідних видів легкої атлетики ніхто не забув.Відкриється і для них стадіон для метань...Якщо є на Авнгарді спец. признач. місця значить буде куди метати,і штовхати....
Залаззя до Мама спортсменки Показати IP 11 Вересня 2015 21:08
Як добре що "мама спортсменки" знає про спортивне Залаззя) Стадіон дуже гарний і сучасний. Змагання провели чудово, діти з Любешівщини дуже задоволені. Ми заздрим, що Луцьк має такого Мецената. Ми віримо, що проблему з метання також вирішать. У нас теж є талановиті метальники. Не треба поспішати, нещодавно ніхто і не вірив, що в Луцьку буде бігова доріжка.
спортсмен до Залаззя Показати IP 12 Вересня 2015 08:29
А може для мамки просто хорошого татка не висиачає)))))))
Спортсмен Показати IP 10 Вересня 2015 22:20
А чому б не привести до ладу стадіон в Заборолі. Близько до Луцька і такий стадіон занедбаний.
Юр до Спортсмен Показати IP 11 Вересня 2015 07:31
Якщо доведуть стадіон до ладу в Заборолі, то місцевий ФК автоматично залишиться без поля. Ви ж теж реаліст, це очевидно
Юр Показати IP 11 Вересня 2015 07:32
Класні змагання, але чому на трибунах нема жодного глядача - тільки учасники? Можна ж було б хоча б студентів запросити та ліцеїстів
студентка Показати IP 11 Вересня 2015 07:40
А тепер БИКИ-КАЧКИ в АТО вас усіх. Це не є цвіт нації, там інтелекту 0%, таких в першу чергу на війну треба брати, нехай покажуть свою силу...
??? до студентка Показати IP 11 Вересня 2015 08:24
студентка??? та в тебе самої інтелекту 0% очевидно... це ДІТИ !!! дура ти та й годі... мало того , що вони ведуть здоровий спосіб життя, а не ширяються в подворотнях..то ти їх хочеш на війну послати...а вони й так розгублені підлітки, які не розуміють, що діється, не розуміють, яке в них майбутнє - спортивне і повсякденне.... і тут якийсь недоумок тіпа тебе настрочить тупих коментів... щоб добити....чмошніца ти, студентка...такі як ти - ні тут, ні в АТО не потрібні...закінчуй свою науку і їдь но ти і польщу на трускавки...чи в Італію - папмперси дідусям міняти.... ОБІЙДЕТЬСЯ БЕЗ ТЕБЕ УКРАЇНА, ПОВІР
ветеран Показати IP 11 Вересня 2015 11:27
А який вклад міста.....мера????? Гнати їх мітлою разом з Воленцем)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus