USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцький автомайдан потребує зміни варти під Маневичами

21 Січня 2014 08:48
Три автобуси з солдатами внутрішніх військ і досі стоять заблоковані у селі Довжиця біля Маневич.

«Луцький автомайдан потребує заміни варти у селі Довжиця Маневицького району. Активісти блокують 4 автобуси і 3 вантажівки майже добу.ВВшники дали зрозуміти прямо, що їхатимуть на Київ і тільки.мусимо блокувати їх далі. Хто може під'їхати і чергувати хоча б на кілька годин - під'їжджайте? До Довжиці на авто їхати 50 хв близько 60 км. Євромайдан везе журналістів. Зголошуйтеся у мене!!!!», - написала активістка Марія Доманська у групі Євромайдану.Луцьк сьогодні вранці.

Нагадаємо, автобуси з луцькими силовиками, яких вчора відправили до Києва, стоять заблоковані автомайданівцями у селі Довжиця, що неподалік Маневич. Військові ж, зі слів активістів, кажуть, що у них обіцяють забрати військові квитки в разі повернення до Луцька.

Сьогодні о 1:32 Марія Доманська написала у групі Євромайдану.Луцьк:
«Щойно були у селі Довжиця Маневицького району. Близько ста людей розмістили свої автівки уздовж дороги спереду і ззаду колони ВВ. Всі гріються біля вогню, їдять, співають пісень. На жаль, дме холодний вітер, що погіршує перебування там, втім наші тримаються. Поза собачий холод ВВшники перебиваються бутербродами і чаєм з польової кухні. Тим не менше вони не відгукнулися на запрошення євромайданівців приєднатися, тому сидять у автобусах і мерзнуть, про що свідчать заморожені вікна усіх автобусів. Повертатися до Луцька вони не можуть, бо відданий наказ їхати на Київ. Будь-де аби не в Луцьку, ось така їх позиція. Неможливо спрогнозувати, як буде далі. Лише розуміємо, що така абсурдна ситуація склалася самі знаєте чого і через кого».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцький автомайдан Показати IP 21 Січня 2014 08:58
потребує на Маневичі.
ВАСЯ Показати IP 21 Січня 2014 09:16
ЄДНАЙМОСЯ люди!!!! Ми ж усі українці. Не треба війни між собою. ДАВАЙТЕ жити мирно. Підтримаймо один одного.
Педуард до ВАСЯ Показати IP 21 Січня 2014 13:52
Дай цьом, пустунчику.
Тупа Доманська Показати IP 21 Січня 2014 09:19
Тихо шифером шурша крыша едет не спеша..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus