USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький автомайдан - про блокування російських заправок. ЗАЯВА

21 Березня 2014 09:09
Активісти Луцького автомайдану спростовують звинувачення регіонального менеджера компанії «Лукойл» Віктора Прокопчука. Автомайданівці заявляють, що їхня діяльність не має нічого спільного з рекетом, а вимоги абсолютної заборони на продаж продукції російського походження пов’язані з агресією Російської Федерації на українській території. Активісти пояснюють, що купуючи продукцію російських брендів, або користуючись їх послугами українці підтримують російські війська, які здійснюють військову інтервенцію.

Нагадаємо, 18 березня луцькі автомайданівці блокували одну з заправок бренду «Лукойл», мотивуючи це тим, що ця корпорація є російською. Зі свого боку регіональний менеджер компанії «Лукойл» Віктор Прокопчук назвав їхні дії рекетом.

ЗВЕРНЕННЯ
Громадськість Волинської області, будучи глибоко стурбованою ситуацією в країні, а саме агресією Російської федерації на українській території, прийняла рішення вимагати абсолютної заборони на продаж продукції російського походження. Так як продовживши співпрацю із російськими виробниками та Росією вцілому, купуючи товари агресора, українці фінансують його армію. Припинивши купівлю такої продукції , купуючи на альтернативу наші товари, українці зроблять вагомий крок до послаблення тиску Росії на Україну.

Щодо інциденту, що склався на заправній станції «Лукойл», що в місті Луцьку, то громадськість має повне право на висловлення своєї позиції. Інформація що була подана у ЗМІ в деяких інформаційних джерелах, була вирізана з контексту діалогу, і тому не може містити усю його повноту. Автомайдан, Правий Сектор, Самооборона та інші громадські організації в даний час займаються активним патрулюванням міста Луцька, забезпечують громадський порядок, патрулювання державного кордону з Білоруссю та багато іншої ємкої роботи, на яку йдуть значні ресурси. Ми постійно звертаємося до представників бізнесу, простих громадян, інших небайдужих про сприяння і допомогу нам в цьому.

Тому, ситуація яку охрестили як «РЕКЕТ», що склалася на «Лукойлі» є абсолютним маніпулюванням свідомістю громадян, і не містить під собою жодних негативів зі сторони наших середовищ. Запрошені на акцію журналісти є прямим підтвердженням того, що захід є абсолютно соціальним. Мені як активісту та громадянину шкода, що мої висловлювання були розцінені і використані не в тому контексті в якому я намагався їх передати і викликали хвилю обурення громадськості яка й так занепокоєна ситуацією в країні. Сподіваюсь на розуміння суспільства.

Активіст Автомайдану Буряк Олександр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Анатоль Показати IP 21 Березня 2014 09:16
Буряк- ти відео дивився, самі собі могилу риєте, рєкєтири х***ові
Андрій Показати IP 21 Березня 2014 09:19
Давайте ще щось придумайте з московськими церквами. А то зараз піст і купа українців туда ходить, особливо на Пасху і откати на Москву з церкви знову будуть солідні.
Василь до Андрій Показати IP 21 Березня 2014 15:09
Навіщо зачіпати храми, народ сам розбереться куди ходить.Краще думайте,як врятувать державу. Підтримую пораду.
Дмитро Показати IP 21 Березня 2014 09:20
та ви і е рекет таке ще було в 1982 році. діти думайте головою що ви робите
Ернест Показати IP 21 Березня 2014 09:24
Заявою цією можна було б підтертися, якби вона була у паперовому вигляді. А на відео і так все видно. Класичний наїзд. А цей активіст Буряк-ху.к подумав про те, скільки людей втратить робочі місця у разі закриття заправки. Як мінімум - 20. Чи зможе він їм запропонувати альтернативу, а може в когось з працівників діти маленькі або старенькі хворі батьки. При нинішній економічній ситуації, куди їм податися. Наш уряд - лайно, а активісти ці - ще більше. ********* ************
Олена до Ернест Показати IP 21 Березня 2014 09:32
Та діють як і влада у Криму! Морякам і військовим нічого запропонувати не можуть, кричать що агресія, а самі у теплих кабінетах сидять і дупи гріють, "захисники" хр...ві!!! На полігон всіх, а то шастають по місту, роботи не мают, а тільки людей шугають!!!
махно Показати IP 21 Березня 2014 09:27
Да при чем здесь церковь, снова бесов гоните. Куда люди хотят, туда и идут. Люди в основном к попам ходят, которые им нравятся. Это как к врачу.
Когда Показати IP 21 Березня 2014 09:39
Когда уже начнут БУРЯК сажать, никто не в курсе?
добродій Показати IP 21 Березня 2014 09:52
москальські церкви та монастирі давно пора направити у Наше Рідне ПравоСлавне русло і зробити Капища із Рідними Богами.... а ще банки Сбербанк РАССЄЇ та ВТБ... та інші....
злой до добродій Показати IP 21 Березня 2014 10:13
У тебя видимо с головой совсем плохо. Смотри своим ядом захлебнешься. Видимо товарища гитлера начитался, раз тебя на капища потянуло пся кров.
Igorock до добродій Показати IP 21 Березня 2014 12:48
Ви хоч щось розумієте у православії та конфесійності? Ваша розкольнича секта під назвою "київський патріархат" ітак за допомогою рейдерів захопила половину православних церков в Україні, та внесла розкол у православя. Хоча кому я хочу щось пояснити - прислужнику сатани, який капищам молиться.
кру Показати IP 21 Березня 2014 09:55
а давайте бурякам і компанії відключемо російський газ, може на голодну ж*пу щось розумне придумають. бачиш, винні вже окремі змі, а не клепка, яка випала. "використані не в тому контексті" - то ти розумнику, пояснюй, коли говориш, про свій контекст, а назвалося активістом, то не шукай, хто б за тобою соплі підтирав
Джулія до кру Показати IP 21 Березня 2014 12:28
Вони не пропадуть без російського газу і білоруського бензину. Люди, що в лютий мороз стояли на Майдані-НЕ ПРОПАДУТЬ НІКОЛИ. А ви гавкайте, гавкайте. Караван іде.
Igorock до Джулія Показати IP 21 Березня 2014 12:51
Ні дорогенький на амфітамінах довго не протримаєшся.
Лучанин Показати IP 21 Березня 2014 10:12
Точно, Вони та їх родичі споживають саме РОСІЙСЬКИЙ ГАЗ, так не можна, вони ж цим підтримують Росію. Волиньгаз, відключить для цих активістів ГАЗ.
Вася Показати IP 21 Березня 2014 10:34
а ТНК, АНП, чим кращі, чому не блокуємо? А моськовські попи куди данину звозять? а чиїм газом їсти собі готуєш? а жігулі і волги камази урали чому не палимо? Що вибіркове правосуддя продовжується? боріться за свідомість людей і працівникам російських фірм платіть зарплату і вони залюбки будуть блокувати.
володимир Показати IP 21 Березня 2014 10:55
рекет чистої води. а їздити по місту ніхто вас і не просить.займаються показухою. краще б місто прибрали сміття своє повивозили. а хто молодший нехай іде до військомату. а пі...ти не мішки носити.
Василь Показати IP 21 Березня 2014 11:02
Тоже мені знайшли рекет, аж смішно. Нічого близького до рекету в даних діях ні я ні мої знайомі -ніхто не побачив. Я розумію тих кому переходять дорогу Правий сектор ,Самооборона а це 90% корупціонери, і подібна критика ,яка є в засобах інформаціїї завжди буде, але якщо вона є, то це класно значить хлопці все правильно роблять.
Антон Показати IP 21 Березня 2014 11:07
Не на заправки треба їздити, а в Крим їдьте свої землі захищати!!!!!!
Проти Показати IP 21 Березня 2014 11:59
Ви спочатку налагодіть виробництво власного пального, зробіть його конкурентноздатним, а потім вже блокуйте заправки. Поїдьте ще на інші заправки і попитайте звідки в них бензин? І побачите що там також якщо не з Росії то з Білорусі. Така мала держава як Білорусь і та має два нафтопереробних завода і випускає своє, і не погане пальне. А Українці тільки і вміють глотку дерти як не за мову так за незалежність.
порада Показати IP 21 Березня 2014 12:27
1. відмовитись від газу і виключити опалення в школах, лікарнях, садках; 2. спалити автомобілі "ВАЗ", "ГАЗ", "ЗІЛ", "УРАЛ", всіх років випуску, включно і в армії; 3. спалити всі автокрани, трактори, комбайни, іншу техніку; 4. вирубати всі берези, а то москали прийде і скаже "ето Родіна моя" 5. спалити всі газети і книги, видані російською мовою; 6.посадити на це вогнище всіх ідіотів з правого сектора і відправити до предків.
my_gift до порада Показати IP 21 Березня 2014 12:34
Ми не Крим. Книг палити не будемо.
Українець Показати IP 21 Березня 2014 13:00
Ви злидні , кругом всього багато а все не ваше от і шастаєте де б то в корупціонера щось забрати поки стаєю ще бігаєте, скоро через грошики будете один одного гризти. Слова Лесі Українки ВИ ЗЛИДНІ.
Макс Показати IP 21 Березня 2014 14:28
Хочеш бойкотувати російські товари, то відмовся вдома від газу та опалення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus