USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький баскетболіст повернувся додому із севастопольського «Муссону»

30 Березня 2014 10:04
Севастопольська баскетбольна команда «Муссон» перестала існувати. Всіх гравців керівництво відпустило. Так, до складу БК «Лучеськ-Університет» повернувся лучанин Едуард Федчук.

Федерація баскетболу України вирішила зняти севастопольський «Муссон» із змагань, не давши можливості дограти сезон. Всі ігри, в яких брав участь «Муссон», визнані такими, що не відбулися. Це позитивно вплинуло на турнірне становище «Лучеська». Адже дві гри з «Муссоном» волиняни програли. Тепер ці результати анулювали, що дозволило підопічним Сергія Смітюха піднятися з десятої на дев’яту сходинку чемпіонату.

– Всім відомо, яка зараз напружена ситуація в Криму, - розповідає Едуард Федчук. – Наш президент команди надіявся до останнього і вірив в те, що ми будемо продовжувати грати в Чемпіонаті України. Та всі команди відмовлялися їхати до нас на ігри, тому що їм не забезпечували їхню безпеку. І через це севастопольський «Муссон» мусили розпустити, щоб гравці змогли дограти чемпіонат за інші команди і не втрачали ігрову практику. Майже всі наші хлопці вже влаштувалися в інші клуби.

Зі слів баскетболіста, його з радістю прийняли назад у волинський БК «Лучеськ-Університет». Нагадаємо, ряди лучан Едуард покинув цього міжсезоння.

– Мені зателефонував мій перший тренер Сергій Смітюх і сказав, щоб я повертався додому і приєднувався до команди, - пригадує Федчук. - Я довго не думаючи, так і зробив.

Едуард оптимістично налаштований і запевняє, що робитиме все можливе, щоб луцька команда зайняла як найвище місце у турнірній таблиці Вищої ліги.

- Усіх вболівальників нашого міста хотів би попросити підтримати нашу команду, приходити на ігри, - звертається до лучан новий гравець «Лучеська». - А ми,своєю чергою,будемо їх тішити красивою грою і дарувати всі свої перемоги їм!

Варто зазначити, що колишній гравець лучан Сергій Шевцов перебрався з Севастополя в алчевську «Коксохім-Сталь».

Наступну гру лучани зіграють на виїзді у неділю, 30 березня, проти дубля южненського «Хіміка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus