USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцький батальйон тероборони запрошує на службу. Вимоги до кандидатів

14 Грудня 2023 18:31
Луцький батальйон територіальної оборони – це вже історія, гартована звитягою. Батальйон сформований 27 червня 2018 року. Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації підрозділ був розгорнутий до штату воєнного часу. Військовослужбовці батальйону зайняли район оборони і надійно облаштовували позиції вздовж українсько-білоруського кордону. Поставлені завдання щодо прикриття кордону були успішно виконані.

Від початку березня 2023 року військовослужбовці Луцького батальйону тероборони виконували бойові завдання на Бахмутському напрямку східного фронту боротьби з російським агресором. Саме тут гартувалася справжня міць і звитяга батальйону. За успішне виконання бойових завдань на Бахмутському напрямку батальйон був удостоєний бойового прапора.
Набувши безцінного бойового досвіду, Луцький окремий батальйон територіальної оборони продовжив успішно виконувати завдання за призначенням на Куп’янському напрямку. Але, на жаль, війна триває – і ворога необхідно повністю вибити з нашої землі, захистити наші сім’ї та родини, культуру і традиції від чужинської навали.
Читати ще: Оцінка підготовки – збережені життя: у Луцьку інструктори ТНЦ «Тернове Поле» отримали відзнаки від Залужного. Фото

Охочих примножити славні сторінки історії батальйону запрошують вступати на службу до Луцького окремого батальйону територіальної оборони, аби спільно протистояти ворогу.

Вимоги до кандидатів:

– придатність до військової служби за станом здоров’я та моральними якостями;

– готовність до виконання поставлених завдань;

– досвід військової служби буде перевагою.

Читати ще: Луцький прикордонний загін запрошує до служби в прикордонних військах

Умови:

– офіційна мобілізація до кінця воєнного стану або служба за контрактом;

– грошове забезпечення – від 21 тисячі гривень та додаткова винагорода, залежно від виконання поставлених завдань та місця служби – від 30 тисяч до 100 тисяч гривень за місяць;

– гарантована відпустка до 30 календарних днів на рік (в умовах воєнного стану) і додатково 10 календарних днів – у разі виникнення сімейних обставин;

– проходження базової загальної військової та фахової підготовки перед залученням до виконання завдань;

– можливість кар’єрного росту;

– гарантований соціальний і правовий захист для вас та членів вашої сім’ї;

– можливість переведення чинних військовослужбовців Сил ТрО;

– за потреби – базове та спеціальне навчання.

Контактна особа військової частини А 7062 – Сачик Ігор Іванович, тел.: (093)528-36-38.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus