USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Луцький бізнесмен заплатить 185 тисяч за нелегальних працівників

31 Липня 2017 14:27
За порушення норм податкового законодавства луцькому підприємцю нараховано 185 тисяч гривень штрафних санкцій.

Про це повідомили у відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Один із бізнесменів м. Луцьк –підприємець , котрий спеціалізується на виробництві меблів, використовував у своїй господарській діяльності нелегальних найманих працівників.

Наявність двох таких не працевлаштованих робітників в ході фактичної перевірки виявили податкові ревізори ГУ ДФС у Волинській області, котрі обстежили місце здійснення діяльності підприємця та достеменно встановили, що до виробничого процесу залучено не облікованих найманих працівників.

Ці обставини здійснення господарської діяльності відображено в акті перевірки, відтак до підприємця - порушника застосовано штрафні санкції в сумі 185 тисяч гривень. Окрім того, матеріали перевірки передано до Управління Держпраці у Волинські області.

В Головному управлінні ДФС Волинській області наголошують: лише офіційне працевлаштування дає право найманим працівникам на отримання соціальних виплат у разі втрати працездатності та пенсійного забезпечення в майбутньому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 31 Липня 2017 15:24
За місяць по сотні таких штрафів має бути на нашу область... от тоді буде видно результати роботи ДФС... а то все "для галочки" ...
анонім до Лучанин Показати IP 31 Липня 2017 15:54
А потім, десь за півроку, коли більшість таких підприємств збанкрутує, бюджети залишаться без податків, а люди без роботи, Лучанин буде кричати ЗРАДА. Бо це совкізм вводити захмарні штрафи в той час, коли не створені нормальні умови для праці "по білому". Те саме, що зарізати корову яка дає молоко, бо сьогодні м'яса захотілось, а завтра не буде ні м'яса ні молока.
вова Показати IP 31 Липня 2017 18:24
Пусть на мамсурова поедут, пункт приема метала, оооооооооооооо!
Баркас до вова Показати IP 1 Серпня 2017 15:09
В нас багато скупок металу і крім мамсурова,а там їх більше 4-ох

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus