USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.28

Луцький борець Євген Макаров виборов срібло на Чемпіонаті Європи з боротьби самбо. Фото

15 Травня 2024 20:21
Євген Макаров із луцького військово-патріотичного клубу «Борець» здобув срібло на Чемпіонаті Європи з боротьби самбо та виконав норматив майстра спорту України з боротьби самбо.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла тренерка спортсмена Аліна Бондарєва.

Чемпіонат Європи з боротьби самбо серед юнаків та дівчат старшого віку відбувся в Сербії, в місті Нові-Сад, 9-12 травня. На змаганнях Україну представляли 55 атлетів.

Загалом участь у чемпіонаті взяли 523 спортсмени з 29 країн.

Жіноча команда з України на Чемпіонаті Європи з боротьби самбо серед юнаків та дівчат старшого віку в Сербії посіла друге місце, а чоловіка – третє.
Українські атлети здобули 12 медалей Чемпіонату Європи з боротьби самбо в Сербії

Спортсмен військово-патріотичного клубу «Борець» Євген Макаров на Чемпіонаті Європи виборов срібну нагороду в категорії 79 кілограмів і виконав норматив майстра спорту України з боротьби самбо.

Відзначимо, що Євген Макаров – студент факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Євген Макаров на Чемпіонаті Європи з боротьби самбо в Сербії виборов срібло

Читати ще: Борець Євген Макаров із Луцька – чемпіон світу з самбо. Фото, відео

Євген Макаров другий рік є членом збірних команд України з боротьби самбо та боротьби сумо.

«Зараз із Євгеном готуємося до Чемпіонату Європи з боротьби сумо серед юніорів до 18 років, який відбудеться в Польщі 20-23 червня. Це змагання є відбірковим на Чемпіонат світу з боротьби сумо», – зазначила тренерка Аліна Бондарєва.
Спортсмен Євген Макаров із тренеркою Аліною Бондарєвою

Читати ще: Спортсмени з Луцька увійшли до збірної команди України з боротьби самбо

Аліна Бондарєва на постійній основі займається тренуваннями спортсмена, супроводжує його на зборах і різноманітних турнірах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus