USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Луцький ді-джей потребує допомоги

4 Квітня 2016 19:30
Лучан просять не бути байдужими і долучитись до збору коштів ді-джею Сергію Макаренку (CJ Mars).

Про це у мережі повідомляє музикант Андрій Тимчук.

«Чудовий звукорежисер і ді-джей, який зробив одні з найвдаліших на мою думку реміксів для «Флайзи». Та й не тільки для «Флайзи», а й для величезної кількості українських музикантів. Зараз ми і надалі співпрацюємо та готуємо теж дещо цікаве. Не так давно я мав за честь допомогти йому з оформленням альбому реміксів на «Скрябін».

Знаючи в якому стані перебуває музична індустрія в Україні і те, що більшість своїх робіт він робив ледь не задарма, розумію, що йому самому не заробити на ту дорогу операцію, про яку він говорить... Я маю велику надію, що ми зможемо усі разом долучитись і допомогти Сергію. А в перспективі поспівпрацюємо ще не раз – дуже талановита людина! Окрім того, це щирий і великий патріот України, якому, користуючись нагодою, хочеться подякувати ЗА ВСЕ!», – йдеться у дописі.

Сергію Макаренко потребує заміни тазобедренного суглоба правої ноги. Операцію робитимуть у Шведсько-українському медичному центрі в Чернівцях. Операція, якісний керамічний протез та двотижнева реабілітація коштують 7500 доларів США.

Операція запланована на кінець літа або початок осені.

«З огляду на те, що я маю невеликі доходи у сфері своєї діяльності і значну частину їх з’їдає винаймання житла, сплата комунальних послуг та утримання сім’ї, то вказану суму я буду збирати дуже довго і за цей час я можу взагалі опинитися у інвалідному візку.Багатої та забезпеченої рідні я теж не маю, тож вимушений звертатися до вас друзі. Буду вдячний за будь яку допомогу. Якщо у Вас є контакти, куди можна звернутися по допомогу, теж буду дуже вдячний. Обіцяю документально відзвітувати, якщо вдасться зібрати необхідну суму та зробити операцію, і звітувати кожного тижня про грошові надходження на рахунок. Також додаю рентгенологічні знімки та висновок. Можете порівняти як виглядає мій відносно здоровий суглоб з тим який треба протезувати. Знімок R, це той який потрібно протезувати», – пише на своїй сторінці у мережі Сергій Макаренко.

Рахунок картки Приватбанку: 5168 7420 2388 1570.

Контактні номери Сергія Макаренка: 0672688485, 0636388659
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus