USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Луцький гурт MOTANKA презентує новий альбом

13 Березня 2017 15:30
Фіналіст німецького конкурсу рок-гуртів SPH Bandcontest 2016 - гурт MOTANKA - презентує новий альбом.

Презентація відбудеться 18 березня о 19:00 у Луцькому районному будинку культури ("Гармидер") - вул. Ковельська, 56.

Для гостей звучатиме РОК в новому амплуа: поєднання важкої музики з українськими фольклорними мотивами та народними інструментами. Відвідувачів чекає милозвучний етно-метал, містична атмосфера, незвичайний перфоменс.

«Саме наша рідна земля, наші батьки, солов’їна мова та тисячолітня історія надихнули нас на написання нового матеріалу. Презентуємо вперше весь альбом у рідному місті Луцьк. Ласкаво просимо усіх», - повідомляють організатори.

Це дивакувата подія, яка, обіцяють, заінтригує слухачів і прикрасить вечір незабутніми емоціями.

Вхід - 40 грн. Квитки можна придбати за адресою: Inner Space вул. Паркова 5.

Учасники гурту зазначають: Motanka - це стан душі. «Під час виступу на сцені ми відчуваємо містичні переживання, часом це - почуття контакту з духами предків, часом це сльози через глибокі емоції, які викликає музика. Для нас кожен виступ - це особлива подія і процес. Нам важлива кожна людина, кожен слухач. Нам важливо, щоб атмосфера нашого виступу переносила свідомість слухача на тисячі років назад... у свою душу і серце», - йдеться у запрошенні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus