USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцький гурт їде у всеукраїнський тур

11 Березня 2014 19:01
Луцький гурт ФІОЛЕТ вдруге вирушає у всеукраїнський тур. Вони презентуватимуть новий повноформатник «Вігвам».

Раніше цей альбом гурт презентував на ITunes, а зараз виклав для вільного завантаження у мережі. До альбому увійшло 15 пісень, над якими команда працювала протягом 2013-го року. До цього були заявлені два сингли з майбутньої платівки – «Обличчя» та «Картаті сорочки».

Накопичення альбому відбувалося на київській студії «Звукоцех». Над зведенням «Вігваму» працював гітарист ФІОЛЕТу Микола Тимощук, мастерингом займався Денис Абраменко із «Звукоцеху». До слова, запис альбому відбувався у вже оновленому складі гурту: минулого року до команди на вакантне місце клавішника прийшов відомий український піаніст Єгор Грушин.

«Вігвам», як зазначають музиканти, став продовженням еклектичної традиції піснетворення в творчості гурту: домінування гітарного звуку не завадило музикантам легко переходити від ліричних балад до надривної соціально орієнтованої альтернативи.

Трек-лист альбому:

1. Ми не одні

2. Обличчя

3. Чуєш, небо!

4. Скинем светри

5. 2000-ні

6. Після дощу

7. Смішні й прекрасні

8. Люблю тебе

9. Життя летить

10. Картаті сорочки

11. Хто я без тебе

12. Карма

13. Рідна

14. До океану

15. Дим і ти

Як зазначають музиканти, вже 18 березня ФІОЛЕТ вирушає в тур містами України та Білорусі з презентацією нової платівки.

«Кінцева стадія роботи над альбомом проходила на тлі важливих революційних подій в Україні, які ознаменували собою початок будівництва нової країни… Країни, яка починається з кожного з нас. «Вігвам» - це наша спроба закладення міцного духовного фундаменту нового життя. Осторонь не може лишитися ніхто – ні водій маршрутки, ні вчителька у школі, ні музикант на сцені. Вігвами слугували індіанцям ритуальним місцем очищення та відродження, тому нехай і для всіх тих, хто цей альбом прослухає, він буде ще однією спробою стати кращими. Від імені гурту дякую всім, хто приклався до його творення, а особливо тим, хто на це творення його надихав. Приємного прослуховування!», - розповів Колос, лідер та вокаліст ФІОЛЕТу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus