USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцький комбінат шкільного і студентського харчування закупив для тероборонівців шість дронів

13 Лютого 2024 18:28
Трудовий колектив Луцького комбінату шкільного і студентського харчування продовжує започатковану традицію допомоги Силам оборони. Працівники за власною ініціативою зібрали кошти і закупили шість дронів FPV 7-дюймових «T-Drone» і шість батарей до них 6S2P 9000mAh Li-Ion (потужність батарей дозволяє долати відстані понад 7 км). Всього на суму 104 394,00 грн.

Ці засоби ураження живої сили і техніки ворога передані для потреб одного з підрозділів 100 ОБрТрО, бійці якого мужньо та ефективно боронять східні рубежі нашої держави.

Працівниця підприємства Ірина Казмірчук розповідає, що перед придбанням дронів з військовими було погоджено необхідні технічні характеристики. Тому замовили дрони, які мають технологію Crossfire (широкосмуговий радіозв’язок, який заснований на новітній радіочастотній технології, здатний до самовідновлення двостороннього зв’язку, з ультранизькою затримкою).

Читати ще: «Так повинно бути у кожній їдальні»: триденний майстер-клас від відомого шефа для кухарів луцьких шкіл. Фоторепортаж

Нагадаємо, що колектив комунального підприємства придбав та передав також для потреб підрозділу 100 ОБрТрО повнопривідний автомобіль із запасними колесами та іншими витратними матеріалами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus