USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцький «Любарт» вперше в історії зіграв в 1/8 Кубка України з футзалу. Фоторепортаж

16 Січня 2022 17:07
Перший поєдинок стадії 1/8 Кубка України з футзалу відбувся у Луцьку, 16 січня, на паркеті КРЦ «Адреналін». Суперником лучан став екстраліговий «Кардинал» з Рівного.

Лучани доволі жваво розпочали поєдинок проти іменитого суперника і уже на 2 хвилині вийшли вперед: Роман Дацюк виборов м’яча у центрі поля, наблизився до воріт гостей і точно пробив у дальній нижній кут.
Після пропущеного голу гості почали більше пресингувати й атакувати, але до завершального удару справа не доходила: лучани вдало захищалися. Варто згадати удар рівнянина Волянюка по центру воріт, який відбив Андрій Янчук та атаку у відповідь від лучан, яка завершилася розіграшем штрафного та ударом Владислава Сизика, на жаль, повз ворота.

Згодом Владислав головою вибив м’яча з порожні воріт, але вже наступна атака «Кардиналу» завершилася взяттям воріт: після подачі кутового точно головою пробив Горпинич. А ще за 3 хвилини ще один розіграш кутового закінчився голом у ворота «Любарта»: м’яч після удару Новака влучив у стійку і влетів у ворота господарів.

Втім, не встигли гості відсвяткувати взяття воріт, як лучанам вдалося зрівняти рахунок: Дацюк знову поборовся за м’яч у центрі поля, віддав на Сизика і Владислав вивів «Любарт» уперед.
Старт другого тайму для лучан вийшов не найкращим: фол біля власних воріт призвів до штрафного, розіграш якого закінчився точним ударом Горпинича, який оформив дубль.

Лучани намагалися шукати щастя біля воріт суперника, їм навіть вдалося забити, проте арбітр не зафіксував взяття воріт Сергієм Піддубним, адже перед тим було порушення правил.
Гості ж свої моменти використали сповна: Волянюк до кінця поєдинку оформив дубль та встановив фінальний рахунок першого поєдинку 1/8 фіналу Кубка України з футзалу: 2-5.

Богдан ПРИСТУПА

Фото Олександра ЗЕЛІНСЬКОГО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 17 Січня 2022 15:43
Гарні фото,але...невже немає можливості відремонтувати стіни біля воріт?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus