USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький медзаклад закуповує спортивний інвентар для реабілітації пацієнтів

31 Січня 2021 14:31
Для потреб комунального підприємства «Луцький центр первинної медичної допомоги», що на проспекті Волі, 66а, буде закуплено інвентар для занять лікувальною фізкультурою.

Тендер медичний заклад уже оголосив. Пропозиції від учасників прийматимуться до 8 лютого.

Установа має намір придбати 4 тренажери Бубновського та комплектуючі, лаву для кінезітерапії, лаву регульовану, гіперекстензію регульовану, 7 шведських стінок, три дошки Євмінова, велотренажер та інвентар для занять лікувальною фізкультурою, у тому числі масажні валики та м’ячі, коврики для йоги, манжети для рук і ніг із додатковою вагою, петлі, гантелі, м’ячі для фітнесу, фітнес-резинки тощо.

Інвентар планують придбати до 12 березня 2021 року за 196 700 гривень.

Усі товари повинні мати необхідні копії сертифікатів якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. Всі товари повинні бути новими.

Відзначимо, що це устаткування використовують, зокрема, для лікування та реабілітації людей із хворобами хребта та суглобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus