USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький парк перетворили на смугу перешкод

27 Вересня 2014 14:51
Близько трьох сотень лучан на гостей міста взяли участь у змаганнях зі спортивного туризму та спортивного орієнтування, приурочених до Всесвітнього дня туризму.

Дійство відбулося у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки сьогодні, 27 вересня. Організатором спортивного свята став Волинський обласний центр туризму, спорту та екскурсій.

Поблизу пішохідних алейок парку з’явились смуги перешкод, де свої здібності подолати ці перешкоди могли продемонструвати спортсмени і гості свята. До слова, змагання об’єднало відразу три напрямки спортивного туризму – пішохідного, водного та велосипедного.

Спортивне свято об’єднало, напевне, всі покоління спортсменів. Наймолодшому учаснику змагання було лише 5 років, в той час коли найстаршому – за 70. Чимало охочих долучились до першості серед ветеранів. Здавалося б, люди поважного віку - дідусі та бабусі, а вони демонстрували чималу спритність, гнучкість та фізичну силу. Зазначимо, що для них організували окрему дистанцію, де потрібно було не лише швидко подолати перешкоди, але й продемонструвати вміння правильно одягати спорядження та в’язати вузли.
До слова, присутніх чимало потішила патріотична форма ветеранів спортивного туризму – поблизу прапора України на футболці учасників красувався «привіт» президенту Росії «ПТН – ПНХ».
Для дітлахів дистанція була набагато простішою, проте не менш цікавою. Охочі подолати смугу перешкод вишикувалися у чергу біля лінії старту.

Чимало ветеранів вирішили помірятись силами і у велосипедному туризмі. Учасникам потрібно було проїхати по прямій, оминаючи перешкоди, підняти, а згодом опустити кеглю, проїхати трампліном і зупинитись біля лінії фінішу.

А зовсім поруч, біля славнозвісної луцької бригантини, розкинулась дистанція для учасників естафети з водного туризму. Команда з двох гребенів на байдарці мала пройти ворота, доплисти до кінця водойми та повернутись назад, на лінію старту.

Юних спортсменів, які стануть переможцями у своїх дисциплінах, нагородять спеціальними грамотами. А ветеранів-призерів змагання – почесними кубками та відзнаками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
LM Показати IP 27 Вересня 2014 18:43
ЦТСЕ молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus