USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

За спійманих вандалів, які орудують у парку, обіцяють винагороду

14 Листопада 2017 14:26
Луцькі підприємці обіцяють винагороду тим, хто впіймає вандалів, які орудують у центральному парку.

Черговий акт вандалізму трапився у центральному парку Луцька 12 листопада. На центральній алеї невідомі зняли з ліхтарів плафони та викинули у канал з водою. Не оминули хулігани і бетонних смітників на центральному пляжі, урни виявили у річці Стир. Зловмисників досі не знайшли, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Своєю чергою, муніципали, які слідкують за порядком в парку, кажуть, що не можуть там чергувати цілодобово.

«Наші інспектори не можуть там цілодобово патрулювати. Вони ж патрулюють не лише парк, а й інші ділянки. Тож покрити усе місто, і скрізь встигнути просто неможливо», - каже прес-секретар муніципальної варти Ярослав Кухаренко.

Подібний випадок трапився не вперше. За останні місяці вандали вже втретє пошкодили комунальне майно: зламали лавки, перекинули та втопили у водоймах смітники. Але винних і досі не вдалося знайти та покарати.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад впевнений, що благополуччя міста залежить не лише від органів влади, а й від свідомості та порядності лучан.

«Скоро до того дійде, що люди за своє будуть стояти. Той, хто зробив щось для міста, хоче, аби воно чим довше прослужило. А дії людей, які себе так негарно поводять, починають псувати ті речі, до яких вони ніяк не дотичні, викликають обурення», - каже Григорій Недопад.

Зауважимо, інспектори муніципальної варти відслідковують парк лише певний проміжок часу: з 7 ранку до 17 вечора. Тобто у темну пору доби місце відпочинку не захищене від зловмисників. Тож підприємці, які вклали свої сили та кошти у реконструкцію відпочинкової зони, кажуть, що готові виплачувати нагороду тим, хто впіймає хуліганів, які наводять безлад у парку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Рома Показати IP 14 Листопада 2017 14:30
Патрульних потрібно з пріусів повитягувати і запустити в парк (піший патруль), можна ще ф Шпигу з кабінету витягнути (безхребетна людина, яка не може порядок навести)!!!
Курка Показати IP 14 Листопада 2017 15:12
і "не можуть" і "благополуччя міста не залежить від органів влади" - за кожний випадок вирахувати з зарплати трутнів.
?? Показати IP 14 Листопада 2017 15:31
А чому б муніципалам не змінити графік: з 7 вечора до 5 ранку ?
Вася Показати IP 14 Листопада 2017 15:40
е!, а "самооборона" та "дружина" що роблять? вони тіко там де гроші можна віджати?
A.C._ B. Показати IP 14 Листопада 2017 20:40
Нема питань кажете суму за голову . І ми виїзджаєм. Заодно тих хто викидає все в Стир там скупаєм!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus