USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький патрульний змагатиметься за Україну в «Іграх Нескорених»

25 Червня 2017 20:05
Працівник патрульної поліції Луцька Сергій Торчинський увійде до складу збірної України на всесвітніх змаганнях «Ігри Нескорених».

Про це повідомляють луцькі патрульні у Фейсбуці.

25 червня під час святкування 150-ї річниці Канади в Києві були названі імена 15 учасників національної збірної, які увійшли до основного складу команди і представлятимуть Україну на міжнародних «Іграх Нескорених» у Торонто восени цього року.

Серед них - інспектор Патрульної поліції Луцька Сергій Торчинський, який виступатиме в пауерліфтингу. Рішення щодо основного складу приймав тренерський склад та уповноважені представники Координаційного центру «Ігор Нескорених».

Зичимо успіхів нашій команді та закликаємо підтримати мужніх воїнів за допомогою флешмобу «Мільйон голосів» — це глобальний рух на підтримку учасників «Ігор Нескорених». Це спосіб сказати слова подяки воїнам, які пережили важкі випробування, захищаючи свою країну, але не втратили сили духу і залишились нескореними. Цього року гучний голос підтримки звучатиме й для українських нескорених бійців.

Зазначимо, що Сергій Торчинський перебував у зоні АТО з 8 квітня по 18 серпня 2014 року. У серпні при захисті Савур-Могили отримав осколкове поранення в шию. З 2015 року по теперішній час – інспектор роти № 4 батальйону управління патрульної поліції Луцька Департаменту патрульної поліції, лейтенант.

За сприяння відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів, тренера-викладача з легкої атлетики Олега Середюка у лютому-квітні 2017 року проходив підготовку до участі у Національних іграх незламних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus