USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький плавець Іван Гарбарчук – віцечемпіон олімпійського фестивалю

31 Липня 2022 22:59
Срібну крапку у виступах української збірної в п'ятий день змагань на XVI Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, що триває у Банській Бистриці, поставив плавець з Луцька Іван Гарбарчук.

Про це повідомили у Національному олімпійському комітеті України.

16-річний спортсмен показав другий час у фіналі на дистанції 100 м батерфляєм, фінішувавши з особистим рекордом – 54,62. Швидшим за учня Володимира Самчука був лише француз Етан Дюменіль (54,02).

«Емоції були сумбурні, адже я є перфекціоністом, не люблю програвати, посідати другі та треті місця. Але, оцінюючи час, який я витратив на підготовку, то навіть цей результат для мене дуже гарний», – поділився спортсмен першими емоціями після виступу.

Іван додав: ця медаль означає, що він добре зробив свою справу на міжнародній арені для України.

«Всі наші хлопці-плавці зі збірної завоювали медалі, я вважаю, що це дуже круто. Свою медаль я хочу присвятити рідній Неньці, яка зараз потерпає від агресора. Попри це, ми будемо захищати її часть та гідність на міжнародних змаганнях», – наголосив юний спортсмен.

Срібло Гарбарчука стало вже 15-ю нагородою для України у Банській Бистриці. За день до завершення змагань ми маємо шість золотих, чотири срібні та п’ять бронзових медалей.

Нагадаємо, 17-річна дзюдоїста з Любомля Діана Семченко виборола золото Європейського юнацького олімпійського фестивалю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus