USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Луцький школяр виграв престижний грант на навчання у США

14 Березня 2017 15:48
10 з 12 фіналістів Ukraine Global Scholars виграли гранти на навчання у 9 найкращих школах-пансіонатах Сполучених Штатів Америки. Серед щасливчиків - лучанин. Про це повідомляється на офіційній сторінці Ukraine Global Scholars у Фейсбук, передає Педагогічна преса.

Кожна із цих шкіл отримала тисячі заявок з усіх куточків світу, але прийняла на навчання всього кількадесят талановитих учнів. Більше того, серед десятків зарахованих студентів кожен заклад надав лише 1-2 повні стипендії!

Отож, цього року в Ukraine Global Scholars - 10 повних грантів сумарною вартістю понад $2 мільйони доларів США.



Як зазначають куратори проекту такі перемоги ніколи не даються легко. “Фіналісти, яких ми відібрали влітку 2016, пройшли довгий шлях від мрій до здобуття стипендій розміром кількасот тисяч доларів США. І цей шлях також був тернистим та тяжким. Протягом 10 місяців з нашими учнями щоденно працювали ментори, які також є випускниками найпрестижніших світових інституцій. Кожнісіньке резюме, кожнісінький твір та кожнісінький документ в школи багаторазово переписувався спільними зусиллями фіналістів та менторів”.

Отже, гранти отримали:

Ернест П. з міста Івано-Франківськ і Таня Ц. з Первомайська виграли Стипендію Девіса у Taft School. Ця стипендія покриває не тільки витрати на навчання (~$60 тисяч/рік), а ще й придбання комп’ютера, медичне страхування, переліт з України до США і в зворотній бік, і навіть $80 тисяч доларів на майбутнє навчання у коледжі вже після випуску з Тафту.

Ігор Б. з міста Кропивницький виграв таку ж Стипендію Девіса в Phillips Academy Andover.

Влад І. з Луцька виграв таку ж Стипендію Девіса в Westminster School

Надя Д. з Києва виграла таку ж Стипендію Девіса в Lawrenceville School

Влада С. з Києва здобула повну стипендію на навчання в Choate Rosemary School. У цій школі, до слова, навчався президент США Джон Ф. Кенеді.

Богдан Г. зі Львова виграв повний грант на навчання в Woodberry Forest School

Тоня З. з міста Тернопіль виграла повний грант на навчання в Fryeburg Academy

Аліна О. виграла повний грант на навчання в Episcopal High School

Маша С. виграла повний грант на навчання в The Hill School

“Вже з вересня цього року переможці навчатимуться в школах, де до них навчалися президенти, прем’єр-міністри, бізнесмени із світовими іменами та брендами, лідери в спорті та науці – одним словом, великі люди. Ми твердо віримо в те, що сьогоднішні новини – це наш скромний внесок у розвиток України і що наші учні повернуться додому через 5-10 років та привезуть із собою знання та передові практики, які так необхідні для становлення сильної української держави” – зазначають організатори.

Також організатори нагадують, що до 31 березня триває прийом заявок на участь в Ukraine Global Scholars влітку 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
))) Показати IP 15 Березня 2017 23:10
молодець...нема що ловити в цій проданій та розкраденій країн і!!!
ввп Показати IP 19 Березня 2017 15:39
молодець парнишка, цей біля Порту не стояв щоб показати шкурам який він крутий, а займався ділом, а далі буде мати все і чудових дівчат, і Теслу, і хату біля моря

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus