USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький спиртогорілчаний комбінат знову запрацював

30 Грудня 2013 18:44
Луцький спиртогорілчаний комбінат 24 грудня відновив своє виробництво. Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

На український ринок повертається продукція ТМ «Віват». Запрацювала одна лінія, потужністю 2 тисячі декалітрів за зміну, на якій виготовляється горілчані вироби серії «континенти»: «Європа», «Азія», «Австралія», «Антарктида», «Африка» та «Америка». Все це стало можливим завдяки підтримці обласної влади та чіткій позиції керівництва ДП «Укрспирт», - повідомила начальник цеху з виробництва горілки Наталія Левчук.

Фахівець повідомила, що в майбутньому поряд із цими видами волинської горілки з’являться й нові. Вона запевнила, що продукція на комбінаті виробляється з якісного спирту та натуральної сировини. Таким чином, сільськогосподарські виробники області матимуть змогу реалізовувати зерно для переробки на спирт.

У період простою на заводі зберегли усі 170 робочих місць, а завдяки ветеранам виробництва було зроблено поточний ремонт та підготовлені усі лінії для розливу. Тепер же стабільна робота підприємства дозволить не тільки збільшити рівень заробітної плати працівників, але й наповнить державний бюджет на більш як 50 мільйонів гривень, - переконані на заводі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 30 Грудня 2013 18:57
Тепер будуть викручувати руки бізнесменам.щоб брали ую неліквітну продукцію.
горілочка Показати IP 30 Грудня 2013 20:48
Запрацював нарешті і радощам немає меж!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus