USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький військовий госпіталь можуть відключити від газопостачання

11 Квітня 2017 16:29
Безпрецедентний випадок трапився сьогодні у Луцьку: працівники ПАТ «Волиньгаз» намагалися відключити від газопостачання Луцький військовий госпіталь. На місце події відразу прибули представники атовців, десантників та інших громадських організацій, аби не допустити владного свавілля. Після коротких перемовин ініціативна група спільно з представниками газової служби відправились до голови ОДА Володимира Гунчика з вимогою повпливати на ситуацію.

Виявляється, що жодної заборгованості Луцького військового госпіталю перед газовиками немає, а насправді квартирно-експлуатаційне управління, яке займається експлуатацією, ремонтом будівель, в тому числі і госпіталем, має заборгованість перед ПАТ «Волиньгаз» у розмірі 700 тисяч гривень, а Луцький військовий госпіталь просто став заручником ситуації.

На сьогодні в госпіталі більше ста осіб перебуває на лікуванні та реабілітації, серед яких 70 відсотків – це бійці АТО. Щодо останніх, то є й такі, яких привезли просто з передової.

Аби у повній мірі розібратись у ситуації, за коментарем ми звернулись до виконувача обов’язків Луцького міського голови Ігоря Поліщука.
«Луцький військовий госпіталь хоч і знаходиться на території міста, але розраховується за газ по даному об’єкту квартирно-експлуатаційна частина, яка територіально перебуває Володимирі-Волинському. Згідно з інформацією, якою я володію, рахунки цієї квартирно-експлуатаційної частини заблоковані, через якісь фінансові проблеми, які й досі не може вирішити міністерство. Звичайно, що міська рада буде вживати всіх заходів, щоб не допустити відключення такого важливого об’єкту від газопостачання, але це не в нашій компетенції. З невідомих причин Волинська ОДА теж стоїть осторонь проблеми. У Луцьку питання відключення гарячої води не стоїть. Якщо таке і є, то це має тимчасовий характер. Ще минулого тижня це питання стояло дуже гостро, мали відключати котельню на Карбишева, вже відключили котельню на 8 березня, на Боженка, але ми провели перемовини з ПАТ «Волиньгаз» і ситуація знайшла своє вирішення. Якщо повернутися до госпіталю, то, на мою думку, цей об’єкт категорично не можна відключати від газопостачання», - повідомив Ігор Поліщук.

Підготував Петро Сосницький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Укроп Показати IP 11 Квітня 2017 16:32
А де фото з газівниками?
Гера Показати IP 11 Квітня 2017 17:59
Працівників волиньгазу відправити в ато, щоб там навчилися думати і поважати тих, хто державу захищає.
Ато до Гера Показати IP 11 Квітня 2017 18:50
Газівники як взнали шо іх дуже чекають то засц*ли навіть приіхати!
До ато Показати IP 11 Квітня 2017 20:46
Ато було у 2014 році а зараз так заробітчанство
Веселка до До ато Показати IP 11 Квітня 2017 21:58
А ти не хочеш поїхати туди на заробітки? Туди і візи не треба, і проїзд дешевий (особливо назад)!
До веселки від до Показати IP 12 Квітня 2017 11:32
Був у 2014 році ваші Серватович і Кравченко були у нас в дивізіоні .Серватович начмедпункта а Кравченко його водій санітарного автомобіля.
А Показати IP 12 Квітня 2017 19:47
Фірташу не йметься. Націоналізувати газопостачання в Україну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus