USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Луцький автозавод має великий потенціал, - Вілкул. ФОТО

11 Липня 2013 11:58
Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул вважає, що ДП «Автоскладальний завод №1» добре себе зарекомендувало на ринку вітчизняного електротранспорту.

Про це він заявив під час огляду Луцького автозаводу, який відбувся у межах робочої поїздки на Волині 11 липня.

Олександр Вілкул разом із волинськими та луцькими владцями відвідав кузовний, складальний та фарбувальний цехи Луцького автозаводу та мав нагоду прокататися на одному з нових тролейбусів моделі Т70118, який є низькокузовним, що зручно для людей із обмеженими можливостями, та обладнаний кондиціонером.

За словами директора ДП «Автоскладальний завод №1» Володимира Гунчика, один такий тролейбус коштує приблизно 3 мільйони гривень, хоча ціна інших моделей дещо інша: від 2 мільйонів, залежно від комплектації. Оглянувши тролейбус Олександр Вілкул зазначив, що оновлення рухомого складу електротранспорту - важливе завдання, тож держава «підставлятиме своє плече» містам у цій справі.

Також він додав, що з 2010 року вже вдалося закупити 363 нових вітчизняних тролейбусів, а в 2013-2014 роках планують додати до цієї кількості ще 300 тролейбусів та трамваїв. Віце-прем’єр відзначив, що безумовно нові луцькі тролейбуси дуже добре себе зарекомендували. Він вважає, що підприємство має хороший потенціал, а це, мовляв, дуже важливо з соціальної точки зору, адже транспортом користуються дуже багато пільгових груп населення.

Відзначив Олександр Вілкул і те, що Луцький автозавод виграв тендер і має постачати свої тролейбуси у Росію, Польщу та Україну.





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 11 Липня 2013 13:28
Мати потенціал,і працювати зоробляючи, це дві великі різниці. Автозавод - це бляхарня-склади з поганим власником
підтримую лучанина Показати IP 11 Липня 2013 13:36
колись довелось попрацювати в цій канаві з "топ менеджером" з лопатою)
підтримую лучанина Показати IP 11 Липня 2013 13:37
показух чергова яку гунчик любить)
Корінний лучанин Показати IP 11 Липня 2013 16:06
100% ПОКАЗУХА!!! СКІЛЬКИ ТАКИХ ПОКАЗУХ ВЖЕ БУЛО НА АВТОЗАВОДІ І ЮЩЕНКО НА ВОЛИНЯНЦІ за КЕРМОМ БУВ І ЮЛЯ, ЯКУ ТЕЖ ВОДИЛИ ЯК ВІЛКУЛА,ПРОСЯЧИ МІЛЬЙОНИ! А ТРОЛЕЙБУС,ЯКИЙ ПОКАЗАЛИ НЕ ЗРУЧНИЙ ДЛЯ ПАСАЖИРІВ! ЧИНОВНИЦЬКА БРАТВА ЗАБАВЛЯЄТЬСЯ!!!КЛОУНИ в КОСТЮМАХ З КРАВАТАМИ!
Зоопарк Показати IP 11 Липня 2013 16:34
Х..ня на колесах, а не автобуси. Нехай поїдуть до Ковеля на місце ДТП, там все видно. Гунчик- пінгвін в костюмі.
лошарик Показати IP 11 Липня 2013 23:26
а про лизинговвый автохлам который гунчик и патриоты родному городу втюхали киевлянину расказали .сколько еще платить волынянам за металолом с убегающими колесами и браковаными мостами .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus