USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький департамент підприємництва претендує на всеукраїнську першість

3 Жовтня 2008 10:48
Щоб стати першим серед департаментів підприємництва України, луцький має намір організувати семінар на всеукраїнському рівні. Такими стратегічними планами з «Волинськими Новинами» 2 вересня в ексклюзивному коментарі поділився його директор Олександр Козлюк.
Семінар, розповів пан Козлюк, якщо не виникне ускладнень, організують орієнтовно зимою. Тренінг буде проходити на базі Держкомпідприємництва України. Таким чином навчання проводитимуть спеціалісти із центрального офісу Держкомпідприємництва України спільно із луцькими.
«Цей семінар дасть змогу показати повністю нашу гордість. Таким чином ми прогримимо по всій Україні», – зазначив директор профільного департаменту.
Натхнення рухатися до п’єдесталу лідерів Луцькому департаменту підприємництва подарував голова Держкомпідприємництва Костянтин Ващенко під час недавнього візиту до обласного центру. Під час нього пан Ващенко, за словами Олександра Козлюка, зазначив, що приємно здивований досягненнями департаменту підприємництва у Луцьку та відзначив його як один із найкращих у нашій країні.
Пан Козлюк сказав, що такому успіху очолюваний ним департамент підприємництва завдячує достатній кількості технічних засобів, що значно полегшує та пришвидшує процес роботи. «На відміну від інших міст України, у нашому департаменті працівники не виборюють місце за комп’ютером, оскільки їх вистачає на кожного», – розповів Олександр Козлюк.
За словами директора департаменту підприємництва Луцької міської ради, днями у дозвільному центрі планують поставити три комп’ютери. Це дасть змогу усім дозвільним органам розміщувати бази даних безпосередньо у департаменті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2008 12:40
Супер!!!
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2008 13:59
Креативні задуми Шиби з правильними директорами дає позитив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus