USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Повідомили, скільки у Луцьку вагітних та породіль хворі на COVID-19

11 Листопада 2020 12:32
Станом на ранок 11 листопада у Луцькому клінічному пологовому будинку перебувають дві пацієнтки з коронавірусом. Ще одну мають цього дня госпіталізувати у цей заклад.

Про це у коментарі ВолиньPost повідомив виконувач обов’язків директора КП «Луцький клінічний пологовий будинок» Сергій Сябрук.

За словами лікаря, ще учора, 10 листопада, у закладі було 5 пацієнток. Це вагітні жінки і породіллі. Але учора трьох жінок виписали.

Наразі у закладі перебуває одна вагітна жінка та одна породілля після кесарського розтину. Ще одну жінку, яка хворіє вже декілька днів та перебуває на 29 тижні вагітності, сьогодні доправлять до пологового.

Зауважимо, що Луцький клінічний пологовий будинок – заклад першої хвилі госпіталізації хворих на коронавірус, тож усіх вагітних жінок з області, у яких виявляють недугу, мають госпіталізовувати інфекційною бригадою саме сюди. Загалом тут передбачили 36 ліжок для лікування хворих на коронавірус та пацієнток з підозрою.

З хворими на коронавірус працюють окремі команди медиків у окремих, спеціально облаштованих під ці потреби приміщеннях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus