USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький депутат встановив український прапор над Балканами. ФОТО

29 Серпня 2013 14:19
З нашим стягом на найвищій вершині Балкан та Східної Європи - горі Мусала – відзначив День українського прапора Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук. Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook, а також оприлюднив фото.

Так, на горі Мусала, висота якої 2 925 метрів, Павло Данильчук встановив державний прапор.

Павло Данильчук розповів, що мав їхати у Карпати. Втім, його давня знайома запропонувала поїхати на Балкани, оскільки відпав попередній учасник походу, повідомляє «ВолиньPOST».

«5 хвилин на роздуми - і я поїхав. Тож, часу для попереднього ознайомлення з маршрутом я не мав. Знав лише, що там є найбільша вершина гора Мусала, на яку плануємо піднятися. Тож, по приїзді в Болгарію ми купили карту потрібної місцевості та приблизно сформували маршрут», - розповів депутат.

Похід зайняв 6 днів, протягом яких туристи не спускалися нижче двох тисяч метрів нижче рівня моря. Гірська місцевість розташована за 60 кілометрів від Софії, столиці Болгарії.

«Більшість цього масиву розташована в межах кількох національних парків, за якими ретельно дивляться. Старт був з мальовничого місця «Сім рильських озер», а завершився підйомом на найвищу вершину Балкан гору Мусалу», - розповів Данильчук.

Тутешні горі більш скелясті і вищі за Карпати. Втім, туристи рухалися без спеціального альпіністського спорядження. Мандрівка обійшлася без травм.

«Окрім болгар від старого до малого були туристи з Польщі, Чехії, Німеччини, Англії, Франції, Норвегії, Ізраїлю, США. Там дуже багато доглянутих туристичних притулків, де можна переночувати, поїсти, скупитись», - розповідає депутат-мандрівник.

Завдяки таким притулкам деякі туристи подорожують навіть без наметів. Крім цього, є підйомники не лише на висоту в 2500, а й на саму вершину.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
н Показати IP 29 Серпня 2013 14:55
ух ти
Степан Показати IP 29 Серпня 2013 15:31
ЗА гроші від земельних ділянок можна і кругосвітню подорож з Прапором зробити ... можеш і не вертатись...
електорат Показати IP 29 Серпня 2013 15:40
а бабки де взяв на поїздку? може заробив чесним трудом :)
Антон Показати IP 29 Серпня 2013 15:44
сволота, чесному люду на таку дурню грошей немає. правильно Степан сказав "... можеш і не вертатись..." так і тримай прапор, трудяга ти наш
не зрозуміло Показати IP 29 Серпня 2013 17:53
Данильчук після навчання ніде не працював, тільки громадських організаціях, потім депутат, а тут гроші на поїздку на Балкани, хороші спонсори, це скільки "зелепухи" треба мати? цікаво побачити декларацію
Комсомол. Показати IP 29 Серпня 2013 20:12
Этот бык с села Гузю для этого и нужен. Гузь хату строит и Хюндай купил на откатах и выборах, а этот в общаге, в гуманитарке. Каждому своё!!!Лазь по горам д. .. б!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus