USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький голодувальник виступить на сесії перед депутатами міськради? ФОТО

27 Липня 2009 13:04
Лучанин Сергій Сулима, який дев’яту добу голодує під стінами луцької мерії, може виступити перед депутатами під час сесії післязавтра, 29 липня. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як розповів Сергій Сулима, минулого тижня він спілкувався із міським головою Богданом Шибою біля входу до приміщення муніципалітету. Щоправда, півгодинна розмова виявилася безрезультатною, – зізнався голодувальник.
Водночас, додав він, до нього неодноразово підходили депутати Луцької міськради і пропонували розповісти про причини голодування під час сесії, яка запланована на 29 липня. Зрештою, до Сергія Сулими підійшов «якийсь хлопчина із міської ради, можливо, працівник» і поцікавився, чи можна долучити заяву голодувальника до матеріалів сесії. Пан Сулима зазначив, що погодився.
Окрім того, за словами голодувальника, на сесію міськради нібито планують запросити і головного опонента – начальника облуправління культури і туризму Володимира Лисюка.
Довідково:
«ВН» уже повідомляли, що луцька родина (мати Галина Марцинюк і син Сергій Сулима) уже десять років не може врегулювати житлове питання, з яким звертається до різних інстанцій. Наприклад, заступник глави ОДА Святослав Кравчук обіцяв вирішити це питання ще 1 квітня. 
Власне, родина у 1997 році отримала кімнатку площею 11 квадратних метрів у колишньому гуртожитку училища культури на проспекті Відродження (пані Марцинюк працює в обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки).
З того часу, розповідає Сергій Сулима, вони неодноразово зверталися до різних інстанцій про розширення житлової площі, однак постійно отримували відкоша. Більше того, стверджує пікетувальник, начальник обласного управління культури і туризму Володимир Лисюк повідомив, що в гуртожитку немає вільної площі для поліпшення житлових умов родини, але водночас поселив у двох блоках свою доньку з дитиною. Загалом же у гуртожитку було поліпшено житлові умови для 61 (!) сім’ї.
Наразі, розповів голодувальник, приміщення гуртожитку передали Луцькій міськраді. Він звертався за допомогою у вирішенні питання до градоначальника Богдана Шиби, але віз і нині там. Спроба вдруге записатися на прийом виявилася безрезультатною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus