USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький гурт презентував новий кліп. ВІДЕО

4 Лютого 2013 19:00
Луцький гурт «ФлайzZzа» презентував новий відеокліп «Роксоляна»: четвертий офіційний до платівки «Глобальне потепління», та вже одинадцятий в історії гурту загалом. Нову відеороботу у Львові знімав режисер Андрій Рябко.

«Так, ще в листопаді гурт «ФлайzZzа» завітав до столиці Галичини з певною місією. Зайшли, мовляв, хлопці у «стару кав’ярню в центрі Львова», а там за «столічкем в глибині» сидить… Роксоляна. Так розпочалися зйомки кліпу луцької «шоу-юрби» на однойменну пісню-триб’ют культових «Братів Гадюкіних».
З восьмої ранку у бібліотеці львівського «Дому легенд» виспівувала «ФлайzZzа» і витанцьовував люд. Тут серед масовки і антуражу у стилі ретро, сиділа головна героїня Роксолана, а точніше ведуча радіо «Mjoy» Юля Подольчак, тримала «філіжанку з порцеляни, елегантно двома пальцями» і усміхалась вокалісту Олександру «Івашці» Іванові. Так усе почалось, а далі був шпалер із усіма його «наслідками», бо, як то кажуть – з пісні слів не викинеш. Відтак сцену, де Івашка знайшов «біля ліжка чорне комбіне», знімали у «Сoffee Home Hostel». На жаль, «приватні сцени» розкадровували за зачиненими дверима, під якими згуртовано затамувавши подих, підслуховувала решта гурту та масовка майже у повному складі. І лише трубач Сашко Рудчик підганяв героїв, вигукуючи, мовляв, швидше-швидше, досить у ліжку ніжитись, відзнялись і бігом додому, бо ж цього вечора «Кривбас» з «Волинню» грали», - йдеться на сайті гурту.

«Ідея відзняти відео на цю пісню виникла нещодавно і майже спонтанно. Якось я натрапив на два класних відеокліпи рівненських хіп-хоперів. Віднайшов і познайомився з їх режисером Андрієм Рябко, який одразу погодився стати автором і для нашого нового відео. Він ж придумав сюжет, керував зйомкою, знімав і монтував його. Андрій запропонував знимкувати кліп у Львові, а ми й радо погодились. Далі пішов творчий процес підготовки – ми почали вигадувати образи, міркувати над локаціями, фішками тощо. А фактично це все впало на плечі нашій давній подружці Іренці Пастушок, яка, будучи місцевою і добре комунікабельною львів’янкою, оперативно нам у цьому всьому допомогла. Як і багато інших друзів, яким щиро дякуємо і передаємо вітання!», - розповів Андрій «Тіма» Тимчук.

Відтак, усі пікантні подробиці історії про те, як згодом головного героя «щось у споднях засвербіло» тепер можна дізнатися уже безпосередньо з кліпу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Yan Показати IP 4 Лютого 2013 21:33
як на мене то опустились на рівень попси,шкода що у нас "потрєбітєльський" рівень бажає бути вищим.
я Показати IP 4 Лютого 2013 23:03
Вибачте, г.вно!
інший я до я Показати IP 5 Лютого 2013 09:40
Добавлю, рідкісне. Писати в титрах: Роксоляна, а співати: Роксолана, це - ознака рагулізму.
Михайло Показати IP 5 Лютого 2013 08:53
Нормальна пісня, мені сподобалась
Александр Показати IP 5 Лютого 2013 14:23
Предлагаю играть в маршрутках вместо русского шансона. Публика точно будет довольна, не говоря уже о водителях. Вот и Михаил подтверждает))
я Показати IP 5 Лютого 2013 19:25
Песня то нормальная, но после Гадюкиных -не то....
Xx до я Показати IP 7 Лютого 2013 22:05
Pokajit` svoji klipy budlaska!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus