USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Луцький крадій розраховує на примирення із постраждалою

8 Липня 2013 18:35
Луцький міськрайонний суд Волинської області судить чоловіка за крадіжку. Зловмисник намагався укласти угоду про примирення з постраждалою, однак у нього це не вийшло і він вирішив не прийти на судове слухання, - повідомляє «Під прицілом».

Так, на «Північному ринку», що знаходиться на проспекті Соборності у Луцьку, обвинувачений вкрав гаманець з сумки, що стояла без нагляду на підвищенні біля магазину «Дитячі тапочки та взуття з Польщі», чим спричинив постраждалій матеріальних збитків в розмірі 1 025 гривень.

Тож, чоловіка притягнули до кримінальної відповідальності. Проте після закінчення кримінального провадження між постраждалою та підсудним уклали угоду про примирення.

Згідно з угодою обвинувачений повністю визнає свою винуватість та не заперечує своєї вини. Також чоловік зобов’язується повністю відшкодувати заподіяну шкоду. Що ж стосується покарання, то він отримає три роки позбавлення волі з звільненням від відбування покарання з випробувальним терміном в один рік.

Однак суд вирішив, що підстав для укладення угоди про примирення немає. Тож, враховуючи те, що угода укладена після завершення досудового розслідування, то слід призначити судовий розгляд для проведення судового провадження в загальному порядку.

Відтак, розгляд справи призначили на сьогодні.
Однак, обвинувачений на судове слухання не з’явився, але його захисник повідомив, що чоловік травмував ногу і, вочевидь, не може ходити, тому справу потрібно перенести.

Справу знову відклали до 25 липня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus