USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцький мер не вірить у те, що маніяка спіймали

29 Вересня 2009 14:14
Луцький міський голова Богдан Шиба на запитання журналістів «Чи спіймали маніяка?» відповів «Ні». Про це 29 вересня йшлося під час щовівторкової прес-конференції луцького градоначальника, – інформує репортер «Волинських Новин».
Луцький мер стверджує, що говорити про спійманого маніяка можна були лишень за наявності свідчень і доказів. Тому висновки про злочинця, який цікавить мало не кожного лучанина, можливо, зашвидкі. Пан Шиба додав, що від міліцянтів мають надходити щоденні повідомлення, а не окремі заяви. Адже пізніше у пресі та Інтернеті з’являється різноманітна і протилежна інформація з цього природу. Тому лучани й зараз не можуть бути спокійними.
Нагадаймо, що вчора, 28 вересня, начальник карного розшуку Луцького МВ УМВС на Волині Василь Приймачук не розповів, коли, де і за яких обставин вдалося впіймати негідника, котрий понад два тижні тримав у напрузі волинську столицю. У телефонному коментарі СіД-ФМ він наголошує, що наразі триває слідство і посилається на службову таємницю.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Вересня 2009 14:33
Все це підла брехня. Що тут говорити коли великі міліцейські чини брешуть і своїм підлеглим... Зокрема має продовження історія про будівництво квартир для черговиків міліціянтів. Перша спроба обміняти виділену для УМВС України у Волинській області земельну ділянку на вул.. Чорновола на якій мав будуватись 100 квартирний будинок для міліціонерів на кілька квартир забудовника Чорнухи, які мали отримати кілька приближених приїжджих міліцейських посадовців, не вдалася. На весні генерал Швидкий побачив, що прості міліціонери які вже не перший рік стоять в черзі на житло надто обурилися таким майбутнім «справедливим» обміном і вирішив відкласти справу дещо на інший час. І ось зараз напередодні президентських виборів коли ймовірніше за все влада в країні поміняється і генерал вже можливо не буде головним міліціянтом на Волині, а отже і його приближені не зможуть отримати квартири, пан Швидкий вирішив діяти більш рішуче та хитріше. Тепер Швидкий вирішив цю оборудку провести через так звану «побутову комісію», яка складається з його лояльно налаштованих підлеглих. А заправляє цією комісією один з його заступників (до речі також безквартирний якщо не рахувати його 3х-кімнатну квартиру та 3х-поверховий будинок який записаний на його дружину та іншого родича…) Тож не дивно, що комісія 18 вересня проголосувала за проведення оборудки по обміну земельної ділянки (де мав будуватися 100 квартирний будинок для працівників міліції) на кілька квартир. А те що, більше 300 рядових черговиків міліціянтів так і залишилися безнадійно чекати своєї черги на житло, нікого не турбує, бо своя сорочка ближче до тіла... P.S. Доречі, у пана забудовника Ч. вже є досвіт роботи з волинськими міліціянтами. До прикладу дачі на березі чорного моря (район Алушти) для себе, генерала Ходирєва, полковника Пінкевича, і все за рахунок волинських міліціянтів, які боячись розправи мовчать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus