USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький мер: за аеропорт доведеться «штовхатися ліктями»

16 Жовтня 2009 08:49
Зробити Луцьк не лише туристичним центром, а й серйозним науково-освітнім містом з розвиненим машинобудуванням та виробництвом комп’ютерів та електротехніки, пообіцяв одинадцятикласникам школи №9 міський голова. Про це 15 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Незвичний урок пройшов у рамках проведення Європейського тижня місцевої демократії. У ролі вчителя виступив міський голова Богдан Шиба. Проте заняття більше нагадувало перелік досягнень нинішньої влади – дороги, дахи, чистота у місті.
Міський голова наголосив, що програма розвитку міста затверджена, і багато чого залежить лише від небайдужості лучан. «За статистичними даними у Луцьку людей, які байдуже ставляться до того, що діється в місті, майже чверть. Вони звикли перекладати відповідальність на інших. У нас як: оберуть президента і чекають поки він все дасть», – додав луцький мер.
«Усі проблеми повинна вирішувати громада, а думку в громаді має не той, хто офіційно має право голосу, а той, у кого той голос вже прорізався», – зазначив пан Шиба.
Відповідаючи на запитання учнів, зокрема про реконструкцію Луцького аеропорту до «Євро 2012», Богдан Шиба зазначив, що «євро приходить і відходить», а місто залишається. «Аеропорт значно більше потрібен Луцьку, ніж чемпіонат. Та багато міст бореться за перевезення пасажирів через свою територію, тож доведеться добре «поштовхатись ліктями», щоб підготувати аеропорт у нашому місті», – додав він.
За словами пана Шиби, працювати з учнями на багато простіше і приємніше, ніж з дорослими. «Принаймні, бачачи потенціал цих дітей, я впевнений, що скоро самоврядування у нашому місті стане справжнім і у нас все вдасться», – зауважив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus