USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький міський голова передав владу студентам. ВІДЕО

14 Травня 2009 09:19
Влада у Луцьку від учора два тижні належатиме студентам. Адже в рамках І Волинського фестивалю «Студіналія-2009» Луцький міський голова Богдан Шиба передав ключі від міста лідеру студентського самоврядування Ользі Ліборзькій, яка є представницею Волинського інституту Міжрегіональної академії управління персоналом, – повідомляє 13 травня репортер «Волинських Новин».
 
У Луцьку розпочався Волинський фестиваль «Студіналія-2009». І першим його грандіозним заходом став студентський парад, у якому об’єдналися представники усіх вузів міста. Вздовж колони можна було почути гасла різних навчальних закладів на кшталт «Я люблю ВНУ!», «Политех – лучше всех!» та інші. Другою ознакою, що вирізняла студентів певних вишів, були транспаранти та відповідне амплуа учасників фестивалю. Таким чином студенти Волинського училища культури і мистецтв грали на музичних інструментах, а спудеї Волинського технікуму Національного університету харчових технологій були одягнені у фартухи і кулінарні ковпаки та тримали в руках черпаки з ложками. «Мета фестивалю – щоб кожен університет показав свою специфіку», – пояснив у коментарі голова Волинської обласної організації «Народно-демократична ліга молоді» Валерій Пельц.
 
Стартувала святкова колона від головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки. Її маршрут пролягав по проспекту Волі, вулиці Лесі Українки, площі Возз’єднання, вулиці Братковського, Замковій площі. Власне урочиста частина заходу відбулась у стінах замку Любарта.
 
Саме тут Луцький міський голова Богдан Шиба передав ключі від міста лідеру студентського самоврядування Волинського інституту МАУП Ользі Ліборзькій. Таким чином влада на два тижні перейшла до рук студентства. Як пожартував начальник відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Ігор Гузь, наразі триває розподіл й інших вакантних місць – п’ятьох заступників, начальників управлінь і тому подібне.
 
Сам градоначальник радо передав ключі від міста та подякував студентам за їхню активну участь у громадському житті Луцька. Також із привітальним словом виступили лідери студентського самоврядування, побажавши усім присутнім завжди у душі лишатися студентами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 14 Травня 2009 11:58
І знову для якоїсь акції перекрили проспект Волі. Коли ці йолопи зрозуміють, що для різних "прогулянок" у нас є парк.
Валерій Пельц Показати IP 14 Травня 2009 15:42
Шановний анонім , ці як ви кажете йолопи , хочуть зробити щось цікаве для молоді, а не просто сидіти в кабінеті і ляпати своїм бюрократичним язиком!!! По-перше проспект Волі був перекритий всього 15 хвилин і жодних труднощів у русі не викликав . А ефект від проведеного був вартий цього , бо в Луцьку такого ще не було, але не зважаючи на все буде!!!!
Ладомир Показати IP 14 Травня 2009 20:40
Валерію, а конкретно чого не було? і що має бути?
Анонім Показати IP 15 Травня 2009 11:25
Железная логика Валеры - "для того щоб щось було, треба створити незручності для лучан". Сколько можно говорить - проспект Воли очень важная транспортная артерия города, не блокируйте дороги для проведения каких-то массовых мероприятий. Для этого есть площади, парки и стадионы. Интересно до какого мера дойдет эта истина.
Валерій Пельц Показати IP 15 Травня 2009 22:23
Конкретно не було Студіналії :-))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus