USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький першокласник через тиждень після початку навчання потрапив у ДТП

9 Вересня 2009 13:32
Лишень тиждень походив до школи один із луцьких першокласників. На заваді подальшому здобуттю знань стала участь у дорожньо-транспортній пригоді, – 9 вересня повідомляють «Волинські Новини».
 
За інформацією ВДАІ Волині, 7 вересня, приблизно о 20.00 у Луцьку на проспекті Молоді, 9а (а точніше – у дворі цього будинку), сталася ДТП – наїзд на пішохода. Хлопчик 2003 року народження, що проживає у тому будинку і є учнем 1-го класу луцької школи №23, не переконався у відсутності небезпеки для себе та інших учасників дорожнього руху й раптово вискочив із прогулянкового майданчика на проїзну частину, та набіг на бокову передню ліву частину автомобіля «Шеврове».
 
За кермом іномарки перебував лучанин 1972 року народження. Авто рухалося в напрямку будинку на вулиці Ветеранів, 1. 
 
Внаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження:  забійну рану правого колінного суглобу і перелом великогомілкової кістки. Після огляду лікарями його госпіталізували у відділення хірургії Волинської обласної клінічної лікарні.
 
Довідково:
 
Згідно зі статистичними даними управління Державтоінспекції у Волинській області, за 8 місяців 2009 року на Волині за участю дітей трапилося 67 ДТП, у яких 5-ро неповнолітніх загинуло, а 83-є травмувалися. З вини юних учасників дорожнього руху трапилося 29 аварій, в них одна особа загинула, а 30 травмовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus