USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцький підприємець виграла в акції автомобіль

30 Січня 2009 16:50
Приватний підприємець із Луцька Наталя Деркач стала щасливим власником автомобіля «Форд Фієста». Нове авто Наталя виграла під час маркетингової акції компанії МТС-Україна «100 авто за 100 днів», – інформують 30 січня «Волинські Новини».
 
Для того, щоб взяти участь в акції, необхідно було відправити SMS будь-якого змісту на номер 800. Після цього абонент отримував текстові повідомлення з питаннями вікторини «100 авто за 100 днів» і двома варіантами відповіді (правильним і неправильним). Чим більше правильних відповідей відправляв учасник, тим більше отримував балів на спеціальний рахунок, - повідомили у прес-службі компанії. 
 
«Я азартна людина, тому й взяла участь в акції. Коли витратила трохи грошей, зрозуміла, що відступати не варто й треба йти до кінця. Мій чоловік Сашко мене в цьому підримав. Про свою участь в акції ми нікому не розповідали, тому коли виграли автомобіль, це стало для всіх знайомих сюрпризом. Я була впевнена, що це не «лохотрон», тому змагалася до кінця» , – говорить Наталя Деркач.
 
Жінка жартує, що на свій успіх вона витратила декілька діб «наодинці з телефоном та Red Bull-ом». А ще їй допомогли залізні нерви й терпіння. Деякі питання вікторини Наталя Деркач пам’ятає є досі. «Наприклад, зненацька застало запитання про рік випуску першої моделі «Форд Мустанг». Доволі важкими були запитання про мультиплікаційних героїв, з галузі астрономії», – згадує переможниця.
 
Довідково:
 
Масштабна маркетингова акція «100 авто за 100 днів» серед абонентів МТС проводилася з 29 вересня 2008 року по 6 січня 2009-го. Будь-який абонент оператора міг виграти один зі 100 автомобілів Ford Fiesta й одну з двох квартир у будь-якому місті України.
 
Усього за час проведення акції в ній взяли участь більш ніж мільйон абонентів. У середньому кожен учасник акції вислав 15 текстових повідомлень на спеціальний номер акції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus