USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький політех отримає на баланс приміщення Будинку офіцерів

25 Липня 2008 11:47
Депутати Волинської облради під час позачергової сесії підтримали звернення лідера фракції Партії регіонів Петра Проня до уряду з вимогою пришвидшити передання Луцькому національному технічному університету приміщення гарнізонного будинку офіцерів в обласному центрі Волині. Про це 25 липня повідомив репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Проня, ще 20 лютого вийшла постанова Кабінету Міністрів України про передачу частини колишніх будівель Міноборони на баланс Міністерства освіти і науки. Проте, як стверджує депутат-нашоукраїнець Василь Столяр, зараз питання Луцького будинку офіцерів розглядає Верховний Суд. На цю будівлю, крім політеху, претендує «Райффайзен Банк Аваль». Але зараз, як зазначив головний регіонал Волиньради, це приміщення фактично нічийне.
 
Щодо цієї споруди в центрі міста у волинських депутатів виникло багато питань. Так, Євген Комарницький у своєму запиті просив перевірити законність вирубки десяти дерев на подвір’ї будинку офіцерів, а також щодо знесення огорожі поблизу нього. Лідер фракції «Наша Україна» розповів, що на прилеглій території невідомо ким ведеться будівництво.
 
Депутатський корпус Волиньради підтримав звернення до Кабміну, ініційоване Петром Пронем (котрий за сумісництвом є радником ректора ЛНТУ Віктора Божидарника), у якому є прохання пришвидшити вирішення питання передачі гарнізонного будинку офіцерів Луцькому політеху для розміщення навчального корпусу.
 
Крім того, при перерозподілі бюджетних коштів депутати постановили виділити 100 тисяч гривень у рамках Програми співпраці Луцького національного технічного університету з Волинською обласною радою.
 
Довідково:
 
Депутати Волинської облради під час позачергової сесії також підтримали звернення щодо зміни порядку надання інвалідам автомобілів, щодо ситуації в агропромисловому комплексі Волинської області та інше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus