USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький район допоміг олімпійці Надії Миронюк

6 Серпня 2008 16:43
Спортсменка із Луцького району Надія Миронюк отримала від районної влади допомогу у 17 тисяч гривень. Про це 6 серпня повідомляють «Волинські Новини».
За повідомленням прес-служби Луцької РДА, заступник голови райдержадміністрації Арсен Сидорчук під час робочої поїздки до Конча-Заспи зустрівся з вихованкою Луцького району, членом Олімпійської команди України з важкої атлетики Надією Миронюк. Пан Сидорчук передав спортсменці найкращі вітання від голови Луцької райдержадміністрації Володимира Демчука, голови райради Богдана Пруса та депутатів, побажавши успішного виступу на Олімпійських Іграх.
Під час зустрічі спортсменці було вручено грошову допомогу із районного бюджету на підготовку до змагань в розмірі 17 тисяч гривень. Загалом на підготовку до Олімпійських Ігор район виділив талановитій спортсменці кошти на суму 50 тисяч гривень. Нагадаємо, що до Олімпійської збірної України увійшли чотири волинянки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus