USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький Центр хірургії ока проф. Загурського - найкращий у мережі*

28 Серпня 2013 11:40
Центр хірургії ока, що успішно працює на теренах Волині, а також дарує зір пацієнтам, які приїжджають сюди з інших областей, визнали найкращим медичним закладом у мережі центрів професора Загурського.

Таку думку одностайно підтримали польські колеги, які побували у Луцьку з нагоди 15-річчя створення мережі.
Делегація працівників приватних офтальмологічних центрів хірургії ока Наленчува, Кракова, Жешува та Любліна відвідали відділення однойменної клініки у Луцьку, ознайомилися із медичною базою закладу, поспілкувалися із лікарями і працівниками. Найбільше враження на гостей справило сучасне медичне обладнання без якого нині не можливо якісно, правильно, а головне вчасно встановити точний діагноз. У цьому питанні луцький Центр хірургії ока професора Загурського має чим пишатися.
У межах одного закладу сконцентровано потужну базу офтальмологічних пристроїв нового покоління. Кращими і незмінними помічниками у щоденній роботі лікарів-офтальмологів є, як сучасні мікроскопи, щілинні лампи обладнані фотокамерами, так і різноманітне лазерне та комп’ютеризоване обладнання, що дає можливість з високою точністю визначити гостроту зору, товщину та кривизну рогівки, підібрати окуляри. А для найменших пацієнтів – безконтактний педіатричний авторефрактор Plusoptix, безконтактний тонометр.
Завдяки потужній матеріально-технічній базі і кваліфікованим фахівцям, які постійно вдосконалюють свій професійний рівень за кордоном, колектив клініки завоював довіру і прихильність пацієнтів кількість яких сягає уже понад 11 тисяч і щодня ця цифра збільшується.
Польські гості мали можливість поєднати приємне з корисним, адже не лише обмінялися досвідом із українськими колегами, а й відвідали мальовничі куточки синьоокої Волині, історичні місця, де споконвіку вершилися найважливіші події. Незабутні враження і позитивні емоції викликали екскурсії до Музею волинської ікони, Замку Любарта. А завершився візит екскурсійним маршрутом містами-легендами Західної України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus