USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Європейський досвід у лікуванні варикозу*

28 Липня 2014 14:00
Згідно зі статистикою, кожна друга жінка страждає варикозним розширенням вен. Рідше це захворювання турбує сильну половину людства. У групі ризику вчителі, лікарі, перукарі, які більшість свого часу проводять «на ногах».

Поява так званих вузликів чи «судинних зірочок» не лише псує зовнішній вигляд, а й викликає дискомфорт, тяжкість в ногах і больові відчуття. Частіше варикоз прогресує у тих, хто мав в дитинстві плоскостопість чи грижу, іноді розвивається після періоду вагітності і пологів.

Сучасна діагностика варикозу - ультразвукове дослідження, доплерографія кінцівок. Провідними лікарями і вченими в області флебології розроблені унікальні методики лікування варикозу, що дозволяють зупинити хворобу в ранньому періоді її розвитку. Оперативне втручання безболісне, хворий не потребує загальної анестезії і стаціонарного лікування.

Ще одна перевага ендовазальної лазерної коагуляції (так називається операція) - у пацієнта не лишається шрамів чи швів, адже проблемну вену не видаляють. Такі операції – не потребують підготовки і практично не мають протипоказів.

У Луцькому центрі хірургії, що працює за методиками професора Загурського, здійснюють не тільки найскладніші операції на очах, а й займаються варикозним розширенням вен. Лікарі-флебологи клініки Роман Біднюк і Сергій Пісачук, постійні учасники з’їздів судинних хірургів, симпозіумів і семінарів. Цього разу досвід закордонних колег переймали на Європейських курсах для судинних хірургів EVC-2014 , що відбулися у місті Маастріхт (Нідерланди). Було представлено майстер-класи з лікування посттромботичного синдрому, венозних захворювань за новітніми методами: лазером, парою, склеротерапією. Компанії виробники презентували останні розробки медичної техніки і новинки компресійного трикотажу.

Судинні хірурги Центру хірургії ока професора Загурського, отримали масу теоретичного матеріалу, здобули нові практичні навики, що допоможуть досягати бажаних результатів у щоденній судинній практиці.

Чекаємо Вас за адресою: м. Луцьк, просп. Пр.Грушевського, 1, Центр хірургії ока проф. Загурського. Запис на прийом за тел. (0332) 77 00 88, (096) 077 00 88.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
45 Показати IP 29 Липня 2014 15:27
Не потрібно нам реклами невідомих дохторів і сумнівних "клінік". Найкращі клініки - це державні, де і працюють професіонали своєї справи. Моїй мамі зробили операцію на ногах 8 років тому в Волинській обласній лікарні - слава Богу і лікарям. В мами з ногами все добре.
45 Показати IP 29 Липня 2014 16:15
Чому видалив??? Поясни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus