USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцький центр зайнятості завищує показники роботи?

31 Серпня 2009 16:56
Заступник прокурора області Анатолій Хомич у своїй доповіді зауважив, що із метою штучного нарощування показників у роботі щодо працевлаштування людей, службовими особами центру зайнятості вносилися в офіційну статистичну звітність недостовірні дані. Про цей йшлося під час колегії прокуратури області, – інформує 31 серпня репортер «Волинських Новин». Пан Хомич зазначив, що спеціалісти Луцького міського центру зайнятості з метою покращення показників роботи безпідставно внесли до офіційного звіту дані про працевлаштування на ТзОВ «Вопак-трейд» 81 безробітного, ТзОВ «Кон-Лекс» – 23, ТзОВ «Пакко Логістик» – 22, ТзОВ «СТМ» – 42, ТзОВ «Фірма Бріс» ЛТД – 20, що фактично не відповідає дійсності, оскільки кількість працевлаштованих осіб на вказаних підприємствах значно менша. Наразі за цими фактами прокуратура міста проводить перевірки відповідно до статті 97 КПК України. Також мають місце і випадки безпідставної виплати коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Так, Луцький районний центр зайнятості, за словами посадовця, незаконно здійснив виплату одній пані допомоги по безробіттю, оскільки вона подала підроблену довідку СГПП «Промінь» про завищену середню заробітну плату, внаслідок чого їй виплатили понад 1000 гривень. Директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук подякувала присутнім під час колегії за компетентні перевірки, проте не бачить «трагедії» у тісній співпраці служби зайнятості та органів прокуратури, її тривожать хіба що «тривожні сигнали». Вона додала, що в подальшому служба зайнятості докладе максимум зусиль, аби не повторювати помилок, проте заперечила «гонитву» за показниками, а також зауважила, що «цифри не завищені». Мовляв, навіщо їх завищувати коли служба зайнятості виступає не роботодавцем, а сприяє тому, аби волиняни знаходили собі роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонімс Показати IP 31 Серпня 2009 22:39
я так і думав! сильно гарну статистику вони показували, яка не відповідала реліям життя! Нарешті їх накрили! Брехуни!!!!!!!
Анонім Показати IP 1 Вересня 2009 10:50
насправді всі ці цифри завищені в 10-ки разів!!! куда не йдеш влаштовуватись на роботу (яку знайшов сам!!!!!!!!!!) - несеш довідкук з ЦЗ, хоч тільки за день з минулої роботи звільнився!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus