USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Львів‘янин вбив на Волині оленя

15 Червня 2017 10:57
Двоє браконьєрів, один із яких житель Львова, застрелили у Шацькому районі оленя.

Про це інформує «Район.Шацьк».

Так, у 12-го червня до Шацького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що голова Любомльського УТМР при в‘їзді в село Заозерне затримав особу, яка застрелила оленя поблизу села Хомичі Шацького району.

В цей же день на території обходу №1 Шацького РО УТМР, в меліоративній канаві річки Прип’ять, виявили тушу вбитої тварини.

Поблизу правоохоронці знайшли й автотранспорт «Тойота Хайлюкс», що належить жителю міста Львова. Як пояснив поліції браконьєр, полював він не сам, а з жителем села Заозерне Любомльського району.

Вочевидь, парочка добряче підготувалася до полювання, бо в авто працівники поліції також знайшли та вилучили непоганий «набір» мисливця: телескопічну підставку для зброї, бінокль, дозволи на зброю та посвідчення мисливця, виданого на ім‘я львів‘янина.

Автомобіль правоохоронці також вилучили, а матеріал про правопорушення зареєстрували у єдиному реєстрі досудових розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
адвокат Показати IP 15 Червня 2017 11:20
Автомобіль спалити, щоб іншим забродам наука була.
дядько гнат Показати IP 15 Червня 2017 22:48
В сезон полювання начепити одному й другому на голови роги і випустити в ліс.Вони швидко знайшли б своїх мисливців.
вова згоранець Показати IP 16 Червня 2017 16:48
а это все неправда... попридумували все це... олени тут не водяться и не бигають столитями! теличку сдохлу пидминили пид оленя))))))))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus