USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині вбили оленя

11 Квітня 2015 18:18
Працівники Любомльської лісової охорони на території угідь УТМР виявили голову та шкуру олениці. Про це інформують у прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Так, у передсвяткові дні світлого свята Воскресіння, а саме в страсну п’ятницю, любомльському районному мисливствознавцю Ростиславу Петруку на мобільний телефон надійшло анонімне смс-повідомлення від небайдужих захисників природи, про вчиненний вночі факт браконьєрства та кроки його приховування.

На вказане місце пригоди виїхали головний лісничий ДП «Любомльське ЛГ» Василь Романюк та працівники лісової охорони, де виявили: кинуті в рівчаку мішки з кров’ю, трохи подалі – свіжодобуті голову та шкуру олениці, а також шкуру та лапи козулі.

Лісівники відразу викликали оперативно слідчу групу Любомльського районного відділу міліції та начальника єгерської служби Миколу Шостака, оскільки жахлива знахідка перебували на угіддях УТМР.

За цим фактом працівники міліції ведуть слідство, встановлюють осіб, які можуть бути причетні до цього інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лех Показати IP 11 Квітня 2015 18:23
вчора у шацького губернатора їли оленинку, вона і є напевно. нова влада, що поробиш
дідо до Лех Показати IP 11 Квітня 2015 18:33
Кононовичі з голодухи на звірину перейшли
суддя до Лех Показати IP 11 Квітня 2015 20:50
дограеться порох з Зайцем,ох дограеться! Через вікно вилетить з 2-го поверху!
лох до Лех Показати IP 12 Квітня 2015 13:59
А де знаходиться Шацька губернія. Щось я про таку не чув.
Анатоль_ Показати IP 11 Квітня 2015 20:02
А ось мені цікаво-то м"ясо оленяче воно смачне? Як ту оленятину краще на борщ чи смажити? Знае хтось?
свояк до Анатоль_ Показати IP 12 Квітня 2015 17:29
Найкраще вам про це розкажуть і поділяться рецептами приготування страв з оленини це " знамениті волинські сафаристи" А може то знову вони проявилися. Бо ж ії виправдали, зрозуміли , наградили і випустили ! ХА - Ха , а так всі питання до Волинських правоохороців. !!!
не пацик Показати IP 11 Квітня 2015 21:03
ну і що що піст- що треба ходити до сповіді ? все ім побарабану- на десерт щеб подали соловьіних язиків -і мавпячого мьяса : Так як мавми в нас тільки в державних структурах а соловьі вже давно перестали співати дивлячись на тих рагулів -то зійшлись на олені : І яка буде відповідь правохоронців -олення забив пяний дядько Петро костилем -або атошник підірвав його гранотою : Було правильно найти тих мясоідів - може все таки найдуть -бажано щоб знайшли
вася Показати IP 12 Квітня 2015 09:41
на злодію шапка горить - хто скинув смс, той і скинув голову і шкури, чесній людині немає чого боятись
бувалець до вася Показати IP 12 Квітня 2015 13:58
Васьок, ти не прав, трафунки бувають різні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus