USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Львів’янин на Волині збив на смерть велосипедистку

14 Червня 2018 15:23
У селі Журавники Горохівського району внаслідок зіткнення з автомобілем «Subaru Forester» загинула велосипедистка.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася опівдні 13 червня, повідомляє прес-служба волинської поліції.

За кермом легковика перебував 28-річний житель міста Львів. Велосипедистка, 36-річна місцева жителька, рухалася назустріч автомобілю в тій же смузі руху, що й автомобіль. Внаслідок зіткнення жінка отримала травми та загинула на місці події. Транспортні засоби поліція вилучила.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться досудові розслідування під час яких будуть встановлені усі обставини летальної пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Місцевий Показати IP 14 Червня 2018 15:49
"Літають " автомобілі по цій трасі дуже швидко . Давно пора ввести фотофіксацію !
Євробидло Показати IP 14 Червня 2018 15:59
Шкода загиблу, але чому було їхати назустріч автомобілю????? Оглянувши пошкодження авто - вона посередині дороги рухалася? На узбіччі купа місця.....
Анонім до Євробидло Показати IP 14 Червня 2018 18:13
А машина де стоїть?!?!І чому вона там стоїть?!?Колеса рівно,а це значить,що жінка їхала по узбіччю,за лінією,можливо 30-50 см за лінією,а авто рухалось на неї,тобто не по дорозі,а по лінії,напевно жінка злякалась і не змогла вивернути,або не встигла,а цей водій їхав з великою швидкісттю прямо на неї...к*зел.вбив жінку.Рахую треба їхати проти руху,так як бачиш авто,бо за спини тільки свистять біля тебе,особливо львівська траса де фури майже по лінії гасають і не тільки фури,швидкість потрібно обмежувати примусово!!!або розширяти дорогу!!!!
Анонім до Євробидло Показати IP 14 Червня 2018 18:20
На фото видно де відбулось зіткнення!!!На узбіччі!!!!!Він би її в любому випадку збив,як би вона не рухалась,за чи проти руху,просто в неї був маленький шанс звернути,але зі страху,або з несподіванки не зробила цього!!!!
благаю вас Показати IP 14 Червня 2018 18:28
Душа і серце плаче. Жаль,сльози, співчуття рідним. ЛЮДИ, БЛАГАЮ, НЕ СПІШІТЬ, будьте на дорозі уважні і водії і пішоходи - всі учасники дорожнього руху. Горе велике рідним, діткам.... водію горе(не хотів він цього зробити і щоб таке сталося)- (не бачив як це все сталося і про ситуацію нічого не можу сказати). Бережіть і життя і здоров'я і своє і інших, БЛАГАЮ ВАС УКРАЇНЦІ. ЖИТТЯ ОДНЕ....
Місцевий Показати IP 14 Червня 2018 19:54
Водій іхав дуже швидко. В Сільці люди бачили , як він іхав. Розширяйте хоть на 3 полоси, це швидкість не зупинить. Чому в Білорусіі, Євпопі в населеному пункті ідуть 50-60 км/год ? Про яке розширення може іти мова.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus