USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Львівські регіонали «саморозпустилися». ДОКУМЕНТ

27 Січня 2014 16:12
Фракція Партії регіонів у Львівській облраді ухвалила рішення про саморозпуск. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної організації Партії регіонів, - інформує «УНІАН».

Як зазначається у тексті заяви фракції, «фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді висловлює глибоке співчуття родинам загиблих у Києві. Розуміючи, що ми несемо політичну відповідальність за ситуацію в державі, вважаємо за необхідне попросити вибачення у своїх виборців. Хоча жоден з нас не робив вчинків, які були б на шкоду рідному краю чи людям. Будучи незрозумілими більшістю галичан, ми своєю позицією підтримували цілісність і соборність України. Прийде час, і нас зрозуміють”.

Автор заяви наголошують, що „в сьогоднішній ситуації, коли політика керівників Партії регіонів не відповідає її програмним засадам, не об’єднує, а роз’єднує країну, ми засуджуємо рішення тих обласних рад, що приймають звернення до Президента із закликами силового розв’язання політичної кризи чи введення надзвичайного стану в країні. В багатьох з цих рад ПР має більшість і демонструє неповагу до опозиції, що також провокує відповідне ставлення до нас на Львівщині. Задля громадянського миру, збереження єдності України потрібні не заяви, а рішучі кроки. Тому фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді припиняє свою діяльність в обласній раді і заявляє про свій саморозпуск”.

Депутати закликали „всіх учасників протистояння повернути ситуацію в Конституційне русло і розв’язувати всі спірні питання шляхом позачергових виборів, в тому числі і нового складу Львівської обласної ради”.

Дану заяву було прийнято сьогодні під час засідання фракції, „за” проголосувало 9 депутатів, 1 утримався.

Всього у Львівській обласній раді до складу фракції ПР входило 10 депутатів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Регіонал Показати IP 27 Січня 2014 16:17
Лемки - повії!!!
Просто Я до Регіонал Показати IP 27 Січня 2014 16:25
Если вместо мозга кал - значит ты региАНАЛ
боголюби Показати IP 27 Січня 2014 16:55
Труси.
Захід до боголюби Показати IP 27 Січня 2014 20:27
А це точно і прокол партії, що таких до лав брали, які діють як герой у "Весиллі у Малинівці", що будьоновку при зміні влади міняв, але у Львові багато таких! Там добряче гримнуть - у схрони, а волю дадуть - як змії вилазять і під чужу дудку співають, а називають це патриотизмом!:)
лучанин Показати IP 27 Січня 2014 17:11
В 90х вклонялися одному ідолу, в 2000 - іншому, тепер - треньому. Продажні люди австріяки.
Світ Показати IP 27 Січня 2014 20:23
Да взагалі вже всю вашу Львівську область розпустіть по світу, повірте - багатьом жити легше стане!!!
Боголюбы Показати IP 27 Січня 2014 20:50
Я со злости в штаны наложил!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus