USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Липова Долина не по зубах Луцьку: «Волинь» завдяки двом пенальті зіграла внічию з «Альянсом». Фоторепортаж

24 Квітня 2021 09:25
У минулому турі «Волинь» на виїзді зіграла внічию з конкурентом за підвищення у класі – харківським «Металістом 1925». У 23 турі у суперниках «хрестоносців» був не такий амбітний, але від того не менш складний колектив – «Альянс» із селища Липова Долина на Сумщині.

«Альянсівці» регулярно відбирають очки у лідерів, зокрема за кілька турів до протистояння з «Волинню» вони грали внічию з «Агробізнесом» та тим же «Металістом 1925». Тож сьогоднішній матч не обіцяв бути легкою прогулянкою для футболістів «Волині».
Як і годиться для господарів, «Волинь» активніше розпочала гру. Вже на 8 хвилині лучани забили – Оринчак продерся крізь захисника та реалізував вихід віч-на-віч, однак арбітр скасував взяття воріт через гру рукою нападника, щоправда кінцівкою у цьому моменті зіграв футболіст гостей.
«Хрестоносці» продовжили володіти ініціативою, зокрема дальню стійку після навісу замикав Чачуа, але, пробиваючи головою у падінні, у рамку воріт не влучив.

Кілька дальніх спроб мав Євген Протасов, проте удари вінгера були неточними.
Натомість «Альянс» скористався чи не першим своїм моментом у грі – Леванідов перервав навіс з лівого флангу, але відбив прямісінько на Пісного, який відкрив рахунок на 36 хвилині матчу – 0:1.
Утім гості раділи недовго, адже арбітр зафіксував фол на Чачуа в штрафному майданчику «Альянсу», призначивши пенальті. До точки підійшов Оринчак та впевнено реалізував одинадцятиметровий.
На початку другого тайму «Волинь» продовжила атакувати, але цим атакам бракувало гостроти та інколи завершального удару – спочатку партнери не замкнули простріл Протасова, а згодом воротар гостей не дозволив обіграти себе Оринчаку.
Чи не найнебезпечніший момент для взяття воріт з гри мав молодий вінгер Мартинюк – після зміщення з флангу він завдав потужного удару, але влучив у стійку.
А невдовзі вдруге у матчі спрацювало правило не забиваєш ти – забивають тобі: Ярошенко зі штрафного поцілив прямісінько у дев’ятку воріт Леванідова, кіпер «Волині» у цій ситуації був безсилим – 1:2.
«Волинь» і не думала здаватися – Василь Сачко кинув в бій нападника Коломойця. Після цього арбітр поставив ще один пенальті у ворота «Альянсу», що дуже не сподобалося футболістам з Липової Долини. Оринчак вдруге у матчі взявся бити одинадцятиметровий і вдруге реалізував удар з точки – 2:2.
Після цього моменту «альянсівці» продовжили висловлювати своє незадоволення арбітру, тож арбітр показав другу жовту «ексволинянину» Непляху.
Наприкінці зустрічі тренерський штаб волинян вирішив відрядити в атаку високого центрбека Войтіховського, який навіть мав момент, щоб вирвати перемогу, але, на жаль, вже у додатковий час головою пробив над поперечиною. Тож на табло – бойова нічия 2:2. Цей результат важко назвати позитивним для «Волині», особливо в контексті боротьби за Прем’єр-лігу. Наразі «хрестоносці» з 37 очками розташувалися на п’ятій позиції та відстають від третього місця на 3 очки, щоправда усі команди мають різні цифри у графі зіграні матчі.
Єдиним позитивом вечора стала пропозиція футболіста «Волині» Олександра Климця своїй коханій, тож одна перемога для «хрестоносців» у цей день все-таки відбулася.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пеналь Показати IP 24 Квітня 2021 09:49
Думаю, шо футболісти з Блудова такій команді наваляють по повній !
Попандопуло до Пеналь Показати IP 24 Квітня 2021 11:53
І Ви праві, що наваляють, Бо в нас проблеми не нові: "Як лікувати це каліцтво - Коли каліцтво в голові?"
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 24 Квітня 2021 10:40
Дивився вчора, 23.04.2021 року поєдинок між ФК "Волинь" та ФК "Альянс" . Що одна що друга команди показують рівень гри Другої Ліги, при тому, що ФК "Альянс" більше заслуговує поваги бо прийшов в Першу Лігу, якраз в минулому році з Другої Ліги. А що з ФК "Волинь" таке враження, що команда має ціль не зайняти хоча би третю сходинку в своїй турнірній таблиці, а навпаки повернутися у Другу Лігу. На протязі майже 100 хвилин, а суддя достатньо додав часу, щоб наша "Волинь" вийшла вперед і перемогла, так ні не тільки не змогли подолати вчорашню друголігову команду, а бачу намагалися самі ось-ось не програти. Думаю, що поки дійсно наші місцеві чиновники не повернуться до футбольного спорту на Волині очима до проблеми і лицем, а не як зараз знаходяться до команд - дупою та спиною, як бажаєте так і думайте про мій коментар - толку з футболом не буде. Дві прекрасні команди з великим потенціалом, з професійними тренерами ФК "Волинь" та ФК "Волинь-2", а бовтаються на одному місці. Все є у нас на Волині гарна добротна інфраструктура, футбольні поля, гарні кліматичні умови, стійкі уболівальники, думаю бажання гравців грати і вигравати також є у кожному матчі. А ось чиновники Волині не люблять футбол, не мотивують гравців, не беруть свої команди під особисту опіку.
УболівальникУ до Уболівальник ФК "Вол Показати IP 24 Квітня 2021 11:18
ФК"Волинь" - приватна структура, то про яких чиновників мова? За гроші платників податків ще клуб утримувати? Ви смієтесь? Совок давно минув!
Виборець Показати IP 24 Квітня 2021 11:29
Нема завдання підвищуватися в класі. У Прем'єрлізі доведеться з сильними грати. Того і тягнуть резину, а на нашому стадіоні грати буде Верес. Позор. А через рік стадіон закриють і будуть казіно робити. Такі хазяї в нашого клюбу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus