USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Лишаться пенсіонери і студенти»: у Луцьку – черга для оплати візового збору

2 Травня 2018 11:16
Волиняни з самого ранку утворили довжелезну чергу перед входом до «Кредобанку».

Про це у соцмережі Facebook написав лучанин Андрій Білан, повідомляє Волиньпост.

Автор повідомлення підтвердив свої слова світлиною, зробленою на вулиці Лесі Українки у Луцьку. За його словами, прикро спостерігати, як українці змушені масово їхати за кордон, аби заробити на життя.

"Черга за оплатою віз, всього три години в черзі і оплатив. Прикро бачити картину, коли українці масово змушені їхати за кордон у пошуках роботи. Що ж нинішню владу популістів це влаштовує. Скоро в Україні лишаться пенсіонери і студенти. Студенти, які закінчивши вузи, будуть ставати теж в такі черги", - написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Євробидло Показати IP 2 Травня 2018 11:27
Автор статті (посту) впевнений що всі їдуть на заробітки? Опитав особисто кожного? Навів статистичні дані? Чи так, думки в голос - щоб загнати сіру масу в страх і спаплюжити владу? Зараз агенти ОРТ прочитають і випустять новини що із Західної України масово втікаються люди. Моє ІМХО що якщо взяти всіх людей за 100 %, то 10 % дійсно їдуть на роботу, а інші ж 90 % або на туризм, або перша віза, або просто шоб була.
Лучанин до Євробидло Показати IP 2 Травня 2018 12:36
Євр****о, зніми рожеві окуляри і слухай польське радіо: наші заробітчани, то порятунок для польської економіки і їх там сотні тисяч, а може вже і мільйони.
Євробидло до Лучанин Показати IP 2 Травня 2018 14:14
Я повністю з Вами згоден і Я Вас підтримую.... Але Ви зніміть затички з вух чи рожеві окуляри і уважно прочитайте те - що написав Я.
Анатоль_ Показати IP 2 Травня 2018 11:53
Я також хочу туристом, але пенсiя тiки з голодухи не здохнути
Цікаво Показати IP 2 Травня 2018 11:57
Чому саме до Кредобанку?
Просто мама Показати IP 2 Травня 2018 13:52
Пeнсіонeри тeж ідуть за кордон працювати (в кого є здоров'я), щоб матeріально допомогти, працюючим в Украіні, дітям і внукам.
ДПЗ Показати IP 2 Травня 2018 14:31
Краще працювати в Польщі ніж в концтаборі Кромберга Шубарта. До людей в тому концтаборі відносяться як до бидла. У всіх людей вихідні а там арбайтен і оплати за роботу у вихідні чи святкві дні нема. Німці про це напевно незнають бо понаставляли наглядачів=" майстрів" які можуть самовільно відмінити обідню перерву, нізащо оштрафувати, матюжаться як останні профури тобто ведуть себе як бидло, платять людям по двісті баксів в місяць а німцям брешуть що по 400 а маржу ложать собі в кишеню. Де організацції які займаються охороною праці. Порахуйте яка там плинність кадрів і чому, або хоч донесіть інформацію до власників заводу.
До Євробидло Показати IP 2 Травня 2018 15:21
Поїхати можна і бех візи, крім того віза не безкоштовна...кожен третій їде на заробітки...і залишаться скоро "старики и дети"...
Дмитро Показати IP 3 Травня 2018 10:49
...досить сидіти в рожевих окулярах! ЦЕ ПРАВДА І ВІД НЕЇ НІКУДИ НЕ ДІНЕШСЯ! ПОДОБАЄТЬСЯ ЦЕ КОМУСЬ ЧИ НІ! А МОЛОДЬ ЇДЕ ІЗ УКРАЇНИ!
Мирослава Показати IP 3 Травня 2018 13:46
Сама вчора в цій черзі простояла 2,5 год. Повірте, майже всі проплачували візовий збір....і це не перебільшення, це жахливі факти!
Кулюк Показати IP 3 Травня 2018 17:57
Судді і податківці теж в чергах стоять?Просто цікаво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus