USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лише на Волині чиновники позбавили школярів обідів, – міністр

9 Лютого 2018 16:00
Тільки у Волинській області – проблеми з організацією дитячого харчування у навчальних закладах у районах, які потерпіли внаслідок аварії на ЧАЕС. Про це сьогодні під час години запитань до уряду повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева, відповідаючи на питання народного депутата від УКРОПу Ірини Констанкевич (на фото), інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

Ірина Констанкевич зазначила, що «у 2017 році у Маневицькому районі дітей харчували із 9 законом затверджених місяців лише півтора».

«Нинішній 2018 рік розпочався з того, що тендери на організацію проведення харчування також не відбулися. Схожа ситуація у Любешівському, Камінь-Каширському і Маневицькому районах», – зауважила нардеп.

Ірина Мирославівна поцікавилася у міністра скільки ще часу триватиме подібна ситуація, оскільки вона повторюється з року в рік та чи будуть покарані ті чиновники, зокрема, голови райдержадміністрацій, які вчасно не організували ці тендери.

«Ви абсолютно праві в тому, що це унікальна ситуація, яка склалася у Волинській області, адже дітей харчують не тільки там, а й в інших регіонах. Та в інших областях таких проблем не виникає», – акцентував Андрій Рева.

Міністр зауважив, що особи, які відповідальні за харчування дітей повинні бути притягнуті до відповідальності.

«І хоча голови районних державних адміністрацій не підпорядковані Кабінету Міністрів і Міністерству соціальної політики, вважаю, що є підстави для втручання правоохоронних органів. Готовий разом з вами підготувати таке звернення до тих наших правоохоронців, які повинні перевірити чому у нас із року в рік тендери зриваються і , хто у тому винен», – сказав міністр.

На думку Андрія Реви, вихід із ситуації щодо організації харчування дітей чорнобильських районів – запровадження повної монетизації за принципом «гроші ходять за дитиною».

«Допоки чиновники будуть вирішувати, хто буде харчувати дітей, до того часу, там де складається така унікальна ситуація, як на Волині, можуть бути проблеми», – каже міністр.

Додамо, що проект закону про скасування тендерних процедур при закупівлі товарів для харчування дітей-чорнобильців підготували народні депутати з УКРОПу Ірина Констанкевич, Тарас Батенко, Валентин Дідич, Олександр Дубінін, Віталій Купрій, Олександр Шевченко та Віктор Шевченко. Однак, представники трьох профільних міністерств – соціальної політики, економічного розвитку і торгівлі та освіти і науки – відмовилися підтримати відповідний документ при розгляді на засіданні комітету, який відбувся днями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
скептик Показати IP 9 Лютого 2018 16:08
так тільки на волині вірний сатрап гаранта , який клявся на гробових дошках
Свєтка Показати IP 9 Лютого 2018 17:24
Поки старим буде керувати носата........вона перший заступник)))))
руйнація Показати IP 9 Лютого 2018 21:14
Реформи від плахотної мишковець гунчика - їх і Ко ставленик ХАМ-шеф ЛВПУсобі дозволяє в присутності учнів зверхність та безтактовність з підлеглими, грубі й неадекватні висловлювання на адресу жінки ( яка перемогла в суді , закинутий козачок - мерзотник не дружить з Законом ) . Зі слів психолога в неадекватного Вовочки Вовочковича романюка це скоріше пов'язане із особливостями становлення його, як особистості і намаганням підвищити власну самооцінку за рахунок знецінення інших. Скоріше за все припадочний перебуваючи на лікарняному вдячний пацієнт ображав ... головного лікаря ... потім з*явився на роботі зїрвався і з неоправданою агресією * гетьман однопалатник Наполеона - батова *,- шаблю на голо й давай перед дітьми розмахувати перед їхнею вихователькою. Урок від директора - героя - гірний МУЖЧИНА ! ? ... ізолювати від суспільства особу , десь бик невпевнений у своїх фізичних чи розумових силах, або, як наслідок, якихось ще не вдіагностованих станів хвороби , підліткових образ (зайва вага... в підлітковому віці, несприйняття однокласниками і однозначно зневага нормальними жінками), що призводить до спроби самоствердження за рахунок інших. ! ! ! НУ І В ЛВПУ ДИРЕКТОРІАДА ПІДІБРАЛАСЬ , ховай в ножни чи в чохол жіночого роду . Не в п... ви брати дурного не в Красную Армію ! «Такий тип особистості, – наголосьте ! заторможеним ! зверніть увагу панянкам Лілі Гриневич , Свєті Мишковець , Люді Плахотній ((( Увага ! Увага ! Увага ! ))) , – намагається такий ТИП відкидати будь-яку критику, навіть раціональну, не реагувати на неї і видавати бажане за дійсне, часто говорити неправду, хоча сам у неї і вірить, знаючи, що у результаті навіть з'ясування істини йому нічого за це не буде. Такі компенсаторні особливості лише засвідчують певні страхи і тривоги, хоча людина, очевидно, самозадоволена і у деяких цитатах простежується яскравий нарцисизм. Дуже часто за знеціненням інших осіб, у яких відчувається конкуренція - недавній зініційований іксами і ігреками, руками , що ростуть не з того місця , з воловими мозгами потрібному управлінню хорошому як людина , непридатному , не відповідному займаному місцю роботязі приклад В.Овсяннікова *прибрав* бо по стажу на педагогічній ниві - не годиться й у підметки , ховається власна нікчемність, особливо фізична», – підсумувуємо перед конкурсом .
вчитель до руйнація Показати IP 10 Лютого 2018 07:35
Оце вже точно невиліковуваний неадекват настрочив!.. Хоча у дещому він прав: наприклад, що плахотна - абсолютний нуль
...... Показати IP 10 Лютого 2018 21:59
Оце написав.....нема що й додати.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus