USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Зайві» автівки Волинської ОДА підуть з молотка?

20 Березня 2014 11:12
Чиновникам області заборонили їздити за кордон за бюджетні гроші й обіцяють урізати транспортні витрати.

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт пообіцяв економити на управлінських витратах.

Про це він заявив у інтерв’ю для «Волині-Нової», опубліковане сьогодні, 20 березня.

З його слів, за 2 місяці цього року область недоотримала 11,4 мільйона гривень. Тож доведеться затягувати паски. Григорій Пустовіт переконує, що витрати на чиновницький апарат скоротяться.

«Будемо економити на управлінських витратах. У штаті облдержадміністрації передбачено лише три заступники голови, а кожне управління матиме автомобіль. Решту продамо через аукціони. Заборонені й закордонні відрядження», - пообіцяв він.

До слова, у штаті ОДА у голови облдержадміністрації було 5 заступників. А скільки автівок продадуть у облдержадміністрації Григорій Пустовіт не відзначив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
експерт Показати IP 20 Березня 2014 11:39
А як же співпраця і інтеграція з закордонними партнерами?:) "Пообіцяв" це не означає, що прийняв розпорядження, а просто бла-бла! А формулювання "область недоотримала 11,4 мільйона гривень. Тож доведеться затягувати паски. Григорій Пустовіт переконує, що витрати на чиновницький апарат скоротяться." Це взагалі брєд! Одні чиновники залежні від недоїмки і тільки на них йдуть витрати?!:) А як же бюджетники з їх зарплатою 1600-1800 грн., куда далі ще "економити"? Людина взагалі далека від загальних питань і не орієнтується у ситуації, а економіка для нього - це темний ліс! От же нагородили область...!:( Далі буде... чекайте...
Андрій до експерт Показати IP 20 Березня 2014 14:30
А до цього часу Вас влаштовував той стан справ який існував.Про які загальні питання Ви ведете мову ?Звичайно Климчук і Башкаленко у нас були великими економістами.Так наекономили ,що опустошилася скарбниця держави.Зате вони мали маєтки і джипи.Я б Вам рекомендував би свої експертні здібності застосувати у більш прийнятному для Вас напрямку.
АндріЮ до Андрій Показати IP 20 Березня 2014 15:30
Нічого особистого, але ніхто нікого не скорочував і не зрізав і так мізерних зарплат!!! Ну і з приводу "минулих", ті хоч і крали, але і будували!!! Це тільки сліпий не може бачити скільки побудовано на Волині!!! А ці тепер Крим профукали і за рахунок простих людей, з мінімальними зарплатами, хочуть армію поповнювати?! А вші "нові" типу на Тавріях їздять?:) Ваші гасла а не дії вже всіх дістали! Дуже грамотні язиками бла-бла, а як до діла то...!!!:(
він Показати IP 20 Березня 2014 11:59
наш голова просто не володіє ситуацією в ода. Сьогодні є управління які взагалі не мають авто, а тепер, по його словам, будуть мати Що ж це за економія. Вже за місяць хоч з цим розібрався.
Лучанка Показати IP 20 Березня 2014 12:29
А ще перевірте доплати за ні що в бюджетних організаціях директорам і заступникам директорів. Сидять у теплих кабінета вони на зарплату не мають що робити, а ще беруть собі 50 проц доплати,просто ні за що.Люблять себе любимих,користуються,що ніхто їм це не забороняє.А це при такій скруті "роботяги" за станком жирують
луцький до Лучанка Показати IP 20 Березня 2014 15:33
А ти де сидиш і строчиш така "розумна"?! Тому і йдуть доплати, бо зарплата 1500-1800 грн., а робітник біля станка отримує 4000 і більше! Різницю улавлюєш, чи сіра річовина не дозволяє зрозуміти?!
Джулія Показати IP 20 Березня 2014 12:59
Продадуть зайві автомобілі і куплять...велосипеди :-))))))))
Paulo Показати IP 20 Березня 2014 13:41
Зарплата начальника юридичного відділу райдержадміністрації з доплатами і надбавками 1400 грн на руки. Це не економія, а знущання над людьми - експерименти чи виживуть держслужбовці.
службовець до Paulo Показати IP 20 Березня 2014 15:36
Да зібратись всім держслужбовцям, гол і провідспеціалістам в РДА і ОДА і не вийти на роботу, нехай керують "розумники"! Може потім, як для військових, почнуть гроші шукати?! Дістали вже знущатись!!!
Зарплата Показати IP 20 Березня 2014 15:08
Зарплата в рядового держслужбовця в ОДА зі стажем роботи в 10 років, з надбавокю за вислугу, та інтенсивність роботи - 1800 грн. Це зараз. Хочете сказати, що ми жируємо? О, так, так зажирувалися, що тільки на нас і економити, б***ть!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus