USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лист солдату з Волині і солодощі – підсумки акції

14 Серпня 2014 17:09
Море листів, яскравих фото й привітань, гора солодощів та безліч емоцій залишились у Волинській ДОУНБ ім. Олени Пчілки після акції «Лист солдату: з Волині з любов’ю», - повідомили організатори заходу.

До головного завдання акції – підбадьорити солдатів в зоні АТО солодощами, фотографіями та теплими побажаннями – волинські жінки та дівчата поставилися відповідально та креативно.

У національному вбранні, у різноманітних віночках та у червоних намистах 13 серпня волинські красуні завітали до ВДОУНБ ім.. Олени Пчілки, аби залишити свої побажання, підтримку та слова подяки українським солдатам, які захищають на Сході нашу країну.

Дівчата писали довгі зворушливі листи, розмальовували великі плакати та розписували їх, фотографувались на фоні українського декору, створювали листівки, серед яких можна було знайти справжні шедеври.

На акції разом із жінками були діточки, які також дуже активно підтримали українську армію своїми малюнками, аплікаціями, побажаннями та усмішками.

Впродовж акції зібрали солодощі для бійців. Дівчата несли варення власного приготування, печиво та шоколад, розписували банки з варенням та прикрашали свої подарунки: 11 банок варення, печиво у великих упаковках – 10 штук, згущене молоко – 12, печиво у маленьких пачках – 19, 4 упаковки цукерок та 8 шоколадок.

Крім того, впродовж акції зібрано 346, 50 грн., що витратять на покупку згущеного молока.

«Це не просто акція, солодощі та листи. Дівчата приходять сюди і вкладають душу в кожне слово і лист, що буде надіслано солдатам. Серед нас є і ті, чиї рідні, брати, чоловіки, друзі перебувають у зоні АТО. Якщо наші дії допоможуть солдатам хоча б на день скоріше вибратися із того пекла, в якому вони зараз перебувають, ми будемо робити для цього все можливе», – говорить організатор акції, виконавчий директор ВОГО «Фундація розвитку громад» Юлія Євпак.

ВОГО «Фундація розвитку громад» продовжує акції, спрямовані на допомогу військовим на Сході. Приносити свої листи та необхідні речі можна за адресою: Луцьк, вулиця Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх).

Більш детальний перелік речей, що потребують бійці в зоні АТО, є на сайті: http://vogofrg.org/node/207.

Також можна особисто перераховувати кошти на р/р № 26007500045607 ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135.

Усі зібрані кошти будуть використані на закупівлю продуктів, необхідних речей та медикаментів. Більш детальну інформацію про акції і те, як можна допомогти, дізнайтеся за телефонами: 096 727 51 41 (Любов), 0638393378 (Ірина), 0970638917 (Володимир).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus