USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Любомльщині криза не страшна: там держслужбовців на роботу беруть, а не звільняють

12 Грудня 2008 15:57

Протягом жовтня-листопада цього року Любомльська райдержадміністрація провела конкурс, мета якого – виявлення, відбір та підтримка талановитої молоді, підвищення якості підготовки фахівців, які можуть займати посади державних службовців. Про це 12 грудня повідомляють «Волинські Новини».

Як інформує сайт Любомльської РДА, у ньому брало участь чотирнадцять осіб. Молоді люди успішно склали тестування на знання Конституції, законодавства про державну службу, специфіку функціональних повноважень райдержадміністрації та її структурних підрозділів.
Підсумки цієї роботи підбивала районна конкурсна комісія. За результатами розгляду було вирішено зарахувати Павла Пікалюка та Лілію Самойліч до кадрового резерву на посади відповідно спеціаліста І категорії загального відділу та головного спеціаліста відділу організаційно кадрової роботи апарату РДА.
Також вони пройдуть стажування на цих посадах. Ще трьох учасниць конкурсу – Олесю Мохнюк, Лілію Ковальчук та Ірину Бояницьку – буде направлено на стажування в управління агропромислового розвитку, фінансове, праці та соціального захисту відповідно. Віднині подібні конкурси проводитимуться щорічно. Вів засідання конкурсної комісії та підбив його підсумки перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Склянчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus