USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Любомльські футболісти – найкращі в області

30 Грудня 2008 10:46
Нещодавно в Луцьку в спорткомплексі «Колос» проводився дитячий футбольний фестиваль серед сільських ДЮСШ «Колосок-2008». Про це 30 грудня повідомляють «Волинські Новини».
У змаганнях, окрім представників Любомльського району – збірної Згоранської ДЮСШ – брали участь команди Горохівської, Камінь-Каширської, Голобської (Ковельський район), Гораймівської (Маневицький район) спортивних шкіл.
Як інформує сайт Любомльської РДА, поза заліком також виступала команда «Феміда-Інтер» з Луцька. Учасники були розбиті на дві групи. Футболісти з Любомльщини у своїй групі зіграли внічию 3:3 з командою Горохівського району, і з рахунком 7:3 перемогли маневичан.
За кращої різниці м’ячів спортсмени Любомльщини посіли перше місце у підгрупі. У фіналі суперником спортсменів стала команда Камінь-Каширського району. У ході зустрічі за порушення регламенту змагань їй було присуджено технічну поразку.
Тож завдяки цьому футболісти Згоранської ДЮСШ стали переможцям турніру і були нагороджені золотими медалями, кубком і дипломами обласної ради ВФСТ «Колос».
На змаганнях район представляли: Ярослав Солодуха, Олександр Маїло, Віталій Вашейко, Василь Задерей, Богдан Левчук, Владислав Гогося, Сергій Демедюк. Готував юнаків тренер Сергій Гінчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus