USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Любомльські ветеринари – найкращі в області рекламісти

30 Січня 2009 14:23
Любомльській ветлабораторії минулоріч вдалося зібрати найбільше позабюджетних коштів. Про це під час колегії у головному управлінні ветмедицини Волинської області розповів директор Волинської обласної держлабораторії ветмедицини Петро Бойко, – повідомляє 30 січня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Петра Бойка, працівникам любомльської ветлабораторії найкраще вдалося розрекламувати діагностичні процедури та важливість вакцинацій. Таким чином вони заробили майже 46 тисяч гривень. При цьому директор обласної лабораторії зазначив, що кількість населення у цьому районі і, відповідно, поголів’я тварин є відносно малою.
 
«У Любомльському районі ветлабораторії вдалося переконати жителів у важливості проведення діагностики худоби», – зауважив Петро Бойко. Тому він висловив прохання, щоб інші райони переймали цей досвід, оскільки у зв’язку із фінансовою кризою фінансування галузі буде обмеженим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus