USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Люди поспіхом виселяються з волинських гуртожитків. Чому?

29 Жовтня 2013 11:20
У неопалювальних приміщеннях уже два роки поспіль навчаються студенти Володимир-Волинського агротехнічного коледжу. Окрім того, така ж ситуація і у гуртожитках цього навчального закладу. До «повного щастя», тут ще й сирість та грибок. Люди поспіхом виселяються.

Батьки студентів скаржаться, мовляв, протягом грудня-січня минулого та позаминулого навчальних років їх діти взагалі не навчалися, оскільки в холодних неопалювальних приміщеннях забезпечувати повноцінний навчально-виховний процес було неможливо.

Як переконують скаржники, в усі інші місяці сезону опалення студенти змушені навчатись знову-таки у холодних практично неопалювальних приміщеннях у верхньому одязі. Зі слів студентів цього навчального закладу, в гуртожитках опалення, як правило, їм вмикають лише у вечірній час на декілька годин, тож ночувати мешканцям гуртожитків зазвичай теж доводиться у верхньому одязі.

Згідно з інформацією заявників, з такими ж проблемами студенти і батьки Володимир-Волинського агротехнічного коледжу зіштовхнулись і в поточному сезоні. Їх попередили, що у 2013-2014 навчальному році навчатися вони будуть аналогічно, мовляв, через проблеми з фінансуванням.

Батьки та студенти – мешканці гуртожитків, сьогодні поспіхом намагаються віднайти інше житло, винаймати його в приватному секторі, навіть, кажуть, переплачуючи втридорога, та виселятися з гуртожитків, проживання в яких становить загрозу здоров’ю студентів.

Тим більше, як стверджують мешканці гуртожитку агротехнічного коледжу, через постійну сирість та відсутність коштів на ремонт приміщень гуртожитку його окремі корпуси наразі вкриті грибком і знаходяться в занедбаному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Гость Показати IP 29 Жовтня 2013 12:02
А хто їх туди посилає.Що нахаляву вчаться, на таблееки більше піде грошей.Ще й жаліються
читач Показати IP 29 Жовтня 2013 15:41
до гостя - ти придурок - діти повинні вчитись в теплі, а твої нехай купляють таблетки
Гость Показати IP 29 Жовтня 2013 16:33
До чтача. Я знаю сам,що вони повинні вчитися в теплі.Але ж, якщо така критична обстановка в цьому закладі, то чого туди посилати своїх діток.Самі посилаємо в таке пекло дітей. Я не придурок, а реально дивлюся на речі. Ми нині нікому не потрібні.Це ,що потрібно у нас ніколи не буде,буде це,що ми зробимо самі собі.Ми самі про себе повинні дабти
Студенти агротехнічного коледжу :)) Показати IP 30 Жовтня 2013 17:32
По - перше, на фотографії студенти не нашого коледжу! По - друге, ми не в пеклі!!! По - третє, не тількі наш навчальний заклад неопалюється, зверніть увагу на інші навчальні заклади Волинської області!!! По - четрверте, у верхньому одязі і втрьох у нас ніхто не спить!!! Доречі, поспіхом ніхто не висиляється, а навпаки підселяються до гуртожитку з кожним роком все більша кількість студентів у гуртожитках! Ми добре розуміємо ситуацію, яка скалалася в Україні і добре розуміємо , що Міністерство аграрної політики та продовольства України , невзмозі профінансувати наш коледж на 100%.
Гость 543 до Студенти агротехнічного коледжу :)) Показати IP 30 Жовтня 2013 22:43
да харош гнати...я на власні очі бачив і чув що зимою студенти сплять в вязаних шкарпетах та кофті...і на інші гуртожитки дивитись не треба...зі своїм потрібно розібратись...а єдиний вихід це закрити його і на одне пекло буду менше.А у гуртожитки підсиляються бо більшіть не щабезпечені і тому вони будуть мерзнути за 120грн ніж жити в теплі за 300-400грн а потік коли закінчать ВВАТК на все життя ослаблять організм...(не один раз було запалення легень у студентів)
Гость ) Показати IP 30 Жовтня 2013 22:37
перед тим як поступити я думав що це нормальний зкладм...але пізніше зрозумів що це настільки забичене місце..в гуртожитках грибок..стипендію не видають...батареї в опалювальний сезон взагалі майже не гріють...щось стрішки якщо руку на них покласти...якщо ваша дитина хоче туди поступати...краще в бурку іншого міста а ніж в ВВАТК...там ніякого порядку....а 3-тій корпус взагалі жахіття з вигляду як закинута будівля
=( Показати IP 31 Жовтня 2013 06:51
Я знаю одну дівчину з гуртожитка, яка не вспіла прожити там місяць а вже мала двохстороннє запалення і тепер знов ходе з температурою!
!!! до =( Показати IP 31 Жовтня 2013 08:54
а з чого ти взяв(ла) що вона захворiла бо в гуртожитку було холодно?? може вона захворiла не iз-за цього. не так вже тут i холодно як ви розказуэте!
=( Показати IP 31 Жовтня 2013 09:45
Може й і так! Але подумай сама яке в студентів відношення до навчання!? Сидіти тупо в гуртожитку місяць, і ходити в лікарню, щоб купити довідки, що вони тіпа хворі, а потім нити що не встигають перездавати нб з усіх предметів! То питання одне якого милого було поступати? Тим більше ладно якби хлопці, так ні то дівчата з 2 курсу! Мені просто шкода їхню кураторшу! Хто живе в гуртожитку і вчиться з ними в групі зрозуміє про кого йдеться!
!!! Показати IP 31 Жовтня 2013 10:26
А до чого тут гуртожиток??? Якщо вони не хочуть ходити на пари то хай собі не ходять, вони нікому не роблять гірше крім себе!
Гість Показати IP 5 Листопада 2013 21:10
Я студентка цього навчільного закладу, ми дісно сидимо на парах у верхньому одязі, зимою - навіть рцкавиці одягаємо шоб не було холодно у руки і щоб тримати нормально ручку. Гуртожиток фуфло дійсно не подобається, цей грибок, холод! Просто жах, я думала зо буде все по іншому! Питання, навіщо ми знаємо стільки багато грошей на коледж і в ньому нічого толкового не роблять? Не поставлять вікна пластикові нормальні) Мене технікум бісить просто!
***** Показати IP 6 Листопада 2013 21:00
Ви ідіоти яким немає, що робити НАШ коледж просто СУПЕР!!!!! і пофіг, що там так погано як ви описуєте!!!! Я там провчилась 3 роки і ще ніякого запалення і тому подібного непідхватила))) а хто слабий то хай лічиться, може діло не в коледжі а в них самих!!!
читач Показати IP 9 Листопада 2013 22:13
я навчалася у ВВАТК і прожила в гуртожитку 3 роки і в мене навіть думки не було переїжати на квартиру....так там і не так уже і тепло,але ж це не п'яти зірковий готель.......скільки я там жила ні разу не спала у верхньому одязі і в кофтах...грибка у мене в кімнаті не було...хто як доглядає свою кімнату те і має...а ще у гуртожитку дуже весело,там у мене багато друзів і приємних спогадів.....Не такий він і поганий наш коледж як тут пишуть!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus